Radu și Adelina, surpriză pentru fani înainte de finala Puterea Dragostei! Cei doi au concurat pe TikTok împotriva fraților Comănici

Radu și Adelina
Radu și Adelina

Radu și Adelina au intrat live pe TikTok alături de frații Comănici! Cum s-au duelat cei patru?

Înainte de marea finală a sezonului 4 Puterea dragostei, Radu și Adelina și-au încântat fanii de pe rețelele de socializare cu o activitate care i-a implicat și pe frații Comănici, doi dintre cei mai iubiți concurenți din câte au fost la show-ul matrimonial de la Kanal D. Fără să stea prea mult pe gânduri, cuplul a inițiat o sesiune de dueluri pe TikTok împreună cu Bianca și Cristian Comănici, toți patru făcând deliciul urmăritorilor.

Chiar dacă nu au putut ține pasul cu prezentatorii emisiunii „Nu te supăra, frate”, Radu și Adelina au reușit să pună mâna pe marele premiu al emisunii matrimoniale, mai exact două cecuri de câte 10 mii de euro. 

Citeste si: EXCLUSIV! Radu și Adelina de la Puterea dragostei, dezvăluri despre căsătorie și copii! Ce planuri de viitor au cei doi: „Doi copilași! O fată și un băiat”

Radu și Adelina
Radu și Adelina[Sursa foto: Captură TikTok]

Radu și Adelina, confruntare de zile mari cu Bianca și Cristian Comănici!

Înainte de Marea Finală Puterea Dragostei, Radu și Adelina s-au duelat cu Bianca și Cristian Comănici pe plaftorma TikTok, acolo unde sute de fani i-au urmărit cu mare interes. Ei bine, cei care au câștigat meciurile au fost, bineînțeles, frații Comănici, doi dintre cei mai iubiți concurenți care au trecut pragul casei din Turcia.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Este ultimul meci, este finala cupei campionilor.  România contra Suedia. Îl avem în atac pe Radu, sperăm să iasă și din teren cu ocazia asta. Am înțeles că joacă extremă ascunsă. Adelina este o majoretă, își susține bărbatul. Suntem formidabili în această seară. Radu, dă-ți demisia!”,  a spus Cristian Comănici. 

Citeste si: Maria Lungu, detalii secrete despre Jador! Cântărețul s-a iubit cu una dintre prietenele ei: „Știu multe despre el!”

Radu și Adelina
Radu și Adelina[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici: „Știi care este defectul Adelinei?!”

În timpul unui meci, Bianca Comănici și fratele ei au purtat un dialog care a stârnit râsete în rândul adversarilor. Frumoasa brunetă a afirmat, în sprit de glumă, că cel mai mare defect pe care îl are Adelina este chiar Radu!

Bianca Comănici:  Știi care este defectul Adelinei?!

Cristian Comănici: Că-l iubește pe Radu?! 

Bianca Comănici:  Nu, Radu! 

Cuplul format din Adelina și Radu este primul în istoria show-ului matrimonial de la Kanal D care a reușit să câștige marele premiu, în valoare totală de 20.000 de euro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bianca Comănici, declarație de dragoste pentru Iancu Sterp! Ce i-a spus bruneta fostului concurent de la Puterea Dragostei: „Cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies