Iasmina Halas s-a împăcat cu Mihai Florea? Ce a spus frumoasa blondă după apariţia acestor zvonuri: „Ne-am dat seama că forţăm degeaba ”

Iasmina Halas
Iasmina Halas

Iasmina Halas a făcut noi mărturisiri despre planurile de viitor pe care le are, acum că relația cu iubitul ei a ajuns la final.

Iasmina Halas și Mihai Florea, fostul ei iubit, au trăit o frumoasă poveste de dragoste o bună perioadă de timp, însă destinul a avut alte planuri pentru ei, astfel că s-au despărțit. În luna noiembrie a anului trecut, tânărul a primit fotografii cu mașina Iasminei care se afla în fața locuinței fostului ei iubit, în Timișoara, asta în timp ce el se afla la București. La acel moment, Mihai a acuzat-o pe Iasmina de infidelitate, însă blondina a negat totul.

Chiar dacă și-au oferit mai multe șanse, cei doi au ajuns la o singură concluzie și anume separarea definitivă.

Citeste si: Laurette și Magaye Gueye s-au despărțit! Motivul pentru care cei doi și-au spus adio

Iasmina Halas
Iasmina Halas[Sursa foto: Instagram]

Iasmina Halas, dezvăluiri despre separarea de Mihai Florea

Acum că nu mai formează un cuplu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a făcut noi planuri de viitor, despre care a și vorbit în urmă cu scurt timp.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Am reușit să mă rup de oamenii toxici din viața mea și cred că sunt pregătită să o iau de la 0. Nu au revenit, nu au încercat, mai are un lucru la mine pe care o să trebuiască să i-l dau, dar nu personal, o să i-l las undeva și atât.

Punctul s-a pus, doar că noi am mai forțat-o și ne-am dat seama că forțăm degeaba pentru că noi nu avem cum să ne înțelegem”, a mărturisit Iasmina Halas la Antena Stars.

Citeste si: EXCLUSIV! Radu și Adelina de la Puterea dragostei, dezvăluri despre căsătorie și copii! Ce planuri de viitor au cei doi: „Doi copilași! O fată și un băiat”

Iasmina Halas
Iasmina Halas[Sursa foto: Instagram]

Încrezătoare, blondina spune că este mai mult decât pregătită să înceapă un nou capitol în viața ei și, de ce nu, alături de un bărbat care să o iubească și să o respecte, exact așa cum își dorește.

„Cu a doua mea plecare s-a rupt de tot. Abia am primit o casă de la părinți la Timișoara. Urma să o mobilez, dar m-am gândit că prefer să fac o schimbare majoră, să plec din oraș și să mă mut aici.

Dacă mă obișnuiesc o să vând casa și o să-mi cumpăr aici”, a adăugat blondina pentru sursa citată mai sus.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei cu o femeie măritată! Cum a reacționat manelistul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies