Valerie Lungu, primele imagini cu iubitul ei! Cei doi s-au fotografiat pe plajă, într-o ipostază intimă

Valerie Lungu
Valerie Lungu

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! nu își mai ascunde sentimentele! Cum s-a afișat cu iubitul ei în fața fanilor?

Valerie Lungu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară. Tânăra a fost concurentă la „Bravo, ai stil”, acolo unde s-a luptat cu toate puterile pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România, însă stresul și presiunea emisiunii au determinat-o să se retragă. Chiar și așa, tânăra este în continuare foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc pas cu pas.

Citeste si: Valerie Lungu este însărcinată? Videoclipul cu burtica de gravidă a stârnit sute de reacții în mediul online

Valerie Lungu, primele imagini cu iubitul ei!
Valerie Lungu, primele imagini cu iubitul ei![Sursa foto: Instagram]

Valerie Lungu, primele imagini cu iubitul ei!

Cei 350 de mii de urmăritori pe Instagram o apreciază mult pe fosta concurentă a emisiunii de modă de la Kanal D, dat fiind faptul că multe adolescente văd la ea un real model de urmat.

Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, tânăra le-a făcut fanilor o surpriză de proporții! Valerie Lungu s-a fotografiat alături de iubitul ei, cu care se iubește în secret de ceva vreme.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Din păcate, vedeta nu a vrut să îi arate și chipul, semn că nu este încă pregătită să își expună atât de mult viața amoroasă.

Chiar și așa, fanii au fost foarte bucuroși să o vadă că în sfârșit și-a găsit fericirea în brațele cuiva.

„Valentinul meu”, a scris Valerie Lungu în dreptul imaginii cu partenerul său.

Citeste si: Valerie Lungu a cedat nervos! Cu lacrimi în ochi, influencerița le-a spus totul fanilor: „Am vrut să renunț de 2-3 ori”

Valerie Lungu, primele imagini cu iubitul ei!
Valerie Lungu, primele imagini cu iubitul ei![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Valerie Lungu, mesaj în hohote de plâns pentru fanii ei!

În urmă cu ceva timp, vedeta le-a explicat oamenilor că meseria pe care o practică, aceea de influencer, nu este deloc ușoară, ba chiar foarte epuizantă. Cu toate că apare în ipostaze excelente și călătorește în vacanțe de vis, Valerie Lungu povestește că sunt și părți negative, drept pentru care să gândească de nenumărate ori să renunțe definitiv la meseria prin căreia a ajuns celebră în România.

Astfel, Valerie mărturisește că, deși a încercat să regăsească motivația pentru a aduce în fața oamenilor material de calitate, simți că nu este de ajuns, drept pentru care să gândești să

se oprească pur și simplu. Rămâne de vâzut dacă fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se va reprofila sau nu în următoarea perioadă de timp.

„Am încercat să îmi găsesc motivația să continui să vă bucur cât mai mult. Am vrut să renunț până acum de 2-3 ori în ultimele zile. M-am plictisit de ceea ce fac și parcă nu mai am nicio idee bună. Am o criză, clar”, a spus Valerie Lungu pe Instagram.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Lipsa de apreciere în cuplu. Cum o rezolvi?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Alexandra Stan și Alex Parker, oficial despărțiți! Artistul a dezvăluit totul: „Nu mai suntem împreună, dar...”

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies