Cristina Mihaela, dezvăluiri cu ochii în lacrimi după finala Puterea Dragostei, sezonul 4: „Mi-a fost dat să unesc suflete”

Cristina Mihaela, dezvăluiri după finala Puterea Dragostei
Cristina Mihaela, dezvăluiri după finala Puterea Dragostei

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale de la Kanal D și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce a însemnat pentru ea întreaga competiție!

Ultimele sezoane „Puterea Dragostei”, mai exact 3 și 4, au fost prezentate de Cristina Mihaela Dorobanțu, aceasta fiind extrem de apreciată de publicul telespectator datorită rafinamentului și sincerității de care a dat dovadă. Pentru concurenți, dar și pentru cei de acasă, prezentatoarea a fost un model real de urmat, dat fiind faptul că s-a implicat cu sufletul în acest proiect, despre care spune că nu l-ar putea părăsi.

Citeste si: Radu și Adelina, surpriză pentru fani înainte de finala Puterea Dragostei! Cei doi au concurat pe TikTok împotriva fraților Comănici

Cristina Mihaela, dezvăluiri după finala Puterea Dragostei
Cristina Mihaela, dezvăluiri după finala Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Cristina Mihaela, despre Adelina și Radu, câștigătorii sezonului 4 Puterea Dragostei

Poveștile de iubire din casă au prins contur sub ochii ei și este mai mult decât evident faptul că a pus suflet la fiecare în parte, la fel cum s-a întâmplat și în cazul celor doi câștigători, Adelina și Radu.

Invitată în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, Cristina Mihaela a vorbit sincer despre singurul cuplu din istoria emisiunii care a reușit să pună mâna pe marele premiu, cele două cecuri în valoare de 10.000 de euro fiecare.

„Adelina așa e ea. Nu aputut să se exprime. Emoțiile și-au pus de fiecare dată amprenta asupra ei. Eu am încercat de-a lungul timpului, să o conving să spună ce are pe suflet, dar este mai introvertită.

Mă bucur din suflet pentru Radu și Adelina! Ei au trecut peste foarte multe lucruri, pentru ca în final să fie câștigătorii sezonului 4, ambii”, a declarat Cristina Mihaela pentru sursa citată anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: EXCLUSIV! Radu și Adelina de la Puterea dragostei, dezvăluri despre căsătorie și copii! Ce planuri de viitor au cei doi: „Doi copilași! O fată și un băiat”

Cristina Mihaela
Cristina Mihaela[Sursa foto: Captură YouTube]

Cristina Mihaela: „Sunt eroul acestei povești”

Proiectul „Puterea Dragostei” nu este singurul din care a făcut parte de-a lungul timpului. În urmă cu mai mulți ani, Cristina Mihaela a fost concurentă și la „Bravo, ai stil”, acolo unde a reușit să ajungă până în Marea Finală. Chiar și așa, frumoasa prezentatoare este de părere că proiectul vieții sale este Puterea Dragostei, cel care va rămâne în sufletul ei pentru tot restul vieții.

„Sunt eroul acestei povești de un an și șase luni. Ce am creat eu și ce am reușit să păstrez eu în suflet, toate întrebările, toate amintirile, toate încurajările, fac cât o mie de alte lucruri. Pe mine m-a marcat show-ul Puterea dragostei, în sensul în care, după această aventură, am ajuns la concluzia că mi-a fost dat să unesc suflete.  A fost frumos și greu, foarte greu”, a mai spus ea.

Citeste si: Bianca Comănici, declarație de dragoste pentru Iancu Sterp! Ce i-a spus bruneta fostului concurent de la Puterea Dragostei: „Cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cristina Mihaela
Cristina Mihaela[Sursa foto: Captură YouTube]

În mod evident copleșită de emoții, Cristina Mihaela a izbucnit în lacrimi în timp ce povestea experiența din Turcia. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale a vorbit și despre ultimele clipe petrecute în casa dragostei, mai exact despre momentele în care și-a luat la revedere de la toți, concurenți și persoanele de la producție.

„Ce s-a întâmplat acolo, când am plecat din casă, a fost fascinant. Au coborât oamenii din regie, au venit concurenții, m-au îmbrățișat. Știu doar că am primit un buchet de flori, pe care l-am ridicat la cer. Nu știu unde e, mi-aș dori să îl păstrez, la presat. Regret că nu l-am luat să îl păstrez la mine în casă mulți ani”, a mai spus ea.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies