Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre bărbatul ideal pentru ea! Cum ar trebui să se prezinte potențialul partener: „Orfan, înalt și să nu fie Balanță!”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre cum arată, în viziunea ei, bărbatul perfect!

Roxana Erdei, cunoscută de publicul larg sub numele de Ruxi, a câștigat marele premiu oferit de emisiunea de la Kanal D, după mult efort depus de-a lungul celor șase luni de competiție. Vloggerița are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde mai bine de jumătate de milion de persoane sunt atente la absolut orice postează. Dacă despre viața profesională a vorbit deschis și sincer, iar acum toți știu ce planuri de viitor are, Roxana Erdei ține departe de ochii curioșilor viața personală, mai exact cea amoroasă. 

Citeste si: Ruxi, prima activitate după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine și-a dat întâlnire vedeta

Roxana Erdei
Roxana Erdei[Sursa foto: Instagram]

Cum arată bărbatul ideal pentru Roxana Erdei?

Cu un simț al umor mai mult decât accentuat, Ruxi a vorbit de câteva ori despre potențiali parteneri în sine, însă nu a dezvăluit niciodată dacă se află într-o relație sau dacă există cineva care i-ar putea deveni iubit.

De curând, bruneta a făcut o serie de mărturisiri despre cum arată, în viziunea ei, bărbatul perfect! Prima condiție pe care o are Ruxi este ca acesta să nu se afle într-o relație foarte bună cu mama sa, ba chiar să fie orfan! Mai mult, vedeta are pretenții și în ceea ce privește zodiile, excluzând din prima Balanța, semn că în trecut a avut o experiență mai puțin plăcută cu un astfel de nativ.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Îi întreb: «culoarea preferată, înălțimea și relația cu maică-ta»! Eu am zis, îmi doresc un bărbat orfan, dar acum cât noroc să am în viață!? Fără caterincă, am zis asta de multe ori!? Ca să n-am stresul cu maică-sa, că ne bate femeia la cap, sau că el e băiatul mamei.

Orfan, înalt și să nu fie Balanță! Sper să îmi scrie pe Instagram după aia bărbații care se încadrează! Wow, Taur, Doamne-ajută!”
, a declarat Roxana Erdei pentru Cancan.ro.

Citeste si: Ruxi Opulenta, apel neașteptat imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine a vorbit chiar în platou: „Mi-a băgat telefonul așa în ureche”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ruxi: „Nu îmi place să văd așa ceva”

Lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România nu i-a adus doar notorietate, ci a și învățat-o extraordinar de multe lucruri din vasta lume a modei, astfel că acum standardele ei sunt mult mai înalte, mai ales în legătură cu vestimentația anumitor bărbați. Roxana Erdei îi crită aspru pe cei care se afișează în public purând trening, iar despre persoanele care îmbracă haine cu brandurile expuse ostentativ nu are întocmai cuvinte de laudă.

„Bărbații nu au voie să poarte trening în public, decât dacă se duc în casă. Nu suport bărbații în trening, dar în sensul că în partea de jos se mulează pe anumite forme, care-s foarte vizibile când poartă trening, mă deranjează, e scârbos, nu îmi place să văd așa ceva! Văd și copiii, ar trebui să fie ilegal așa ceva!

Știi ce e super-stresant la fete? Când apare cum au apărut adidașii Balenciaga, zici că a fost uniforma țării! Bine, nu doar la fete, ci și la băieți! Eu nu sunt după tendințe, eu sunt după creație! Oamenii sunt strict pe brand, cum apare ceva, e pe bandă rulantă, dacă așa le place, așa le place! Așa e stilul în România, cum apare ceva de designer peste tot în lume, toată lumea îl are!”, a mai spus Ruxi pentru sursa citată mai sus.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta vrea să plece din țară: „Să văd ce direcție voi urma în viață”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies