Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

haine care avantajeaza minionele
Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

Dacă ești o persoană de o înălțime mică, sunt sigură că te vei bucura dacă îți vom oferi câteva trucuri care te vor pune în valoare mai bine.

Haine care te avantajează dacă ești minionă

Haine care au dungi verticale

Aceste haine te vor avantaja din plin dacă ești o persoană minionă. Îți recomandăm să încerci rochiile, dar și pantalonii care au astfel de dungi. Iar dacă vei avea nevoie și de o curea la pantaloni, o alegere potrivită este cea a unei curele subțiri, nu una lată sau care are acele catarame voluminoase.

Rochii lungi

Atunci când urmează să participați la un eveniment, fie că este de zi sau de seară, veți dori să purtați o rochie. Pentru persoanele minione, se recomandă purtarea rochiilor care se opresc chiar la jumătatea gambei. Cele care nu trec de genunchi sunt cele care te vor face să arăți minunat în cadrul evenimentului la care iei parte.

idei de tinute pentru minione

Citeste si: CITEȘTE: Cum să te machiezi în funcție de culoarea rochiei

Cât mai multe straturi

Chiar dacă este anotimpul cald sau rece, în cazul persoanelor minione este potrivit să poarte mai multe straturi de haine. De exemplu, iarna puteți purta o bluză mai subțire cu un pulover pe deasupra.

Atenție însă ca puloverul să nu lase senzația că este prea larg. Se recomandă ca mânecile să fie fix până la linia încheieturii. O altă ținută pe care o puteți aborda, de această dată vara, poate să fie formată dintr-o rochie (nu mai jos de genunchi), iar peste să așezați un tricou scurt care să vă pună în evidență talia.

Trucuri care te pot ajuta să pari mai înaltă

Topuri scurte sau băgate în pantaloni

Pentru ca la o persoană minionă să i se pună în evidență proporțiile corecte ale corpului, de preferat este să purtați tricouri scurte sau băgate în pantaloni, pentru a da impresia de alungire a corpului. Pentru că dacă optați pentru un tricou mai lung, se va forma impresia picioarelor scurte, în partea de sus fiind anormal de lungă.

Purtați acele crop topuri, care se potrivesc de minune cu o fustă, dar și cu pantaloni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

ce pot purta minionele

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce este stilul vestimentar boho chic și cum poți să îl accesorizezi perfect

Fără încălțăminte voluminoasă sau accesorii prea mari

Odată ce ai renunțat la tocurile groase, platformele sau cele care au curele stridente în jurul gleznei, ai reușit din start să pari mai înaltă. Dacă îți dorești totuși să încalți o pereche de pantofi pentru un eveniment, încearcă să găsești încălțări cu bareta de o culoare asemănătoare cu cea a tenului tău, pentru a nu-ți tăia vizual glezna.

De asemenea, poartă accesorii mari numai în cazuri excepționale.

Dacă nu este cazul, ferește-te de ele. Îți vor da impresia de micșorare și toate proporțiile se vor da peste cap.

Jachete cambrate

Pe tine nu te vor avantaja niciodată acele hanorace oversized sau sacourile de tip masculin. În schimb, jachetele cambrate care sunt până la nivelul taliei, mai puțin voluminoase în comparație cu cele masive, îți vor scoate în evidență formele și ți se vor mai adăuga în plus încă 2-3 centimetri.

tinute pentru minione

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: FASHION: Moduri de a purta eșarfa pe cap vara aceasta

Ținute monocrome

Culorile pot reprezenta și ele un factor important atunci când vine vorba de alegerea hainelor în cazul persoanelor minione. Dacă optezi pentru nuanțe contrastante cum ar fi o pereche de pantaloni de culoare închisă cu un top de o culoare roz, nu îți va sta chiar bine. În schimb, dacă vei alege o ținută creată pe aceleași tonuri de culoare, vei observa că se va crea o continuitate și un echilibru în toată ținuta ta.

Pantaloni și fuste cu talie înaltă

Acest truc le întrece pe toate! Te poți bucura de toate perechile de pantaloni și toate fustele cu talie înaltă pentru că îți vor veni excelent din toate punctele de vedere. Scoate în evidență talia purtând o pereche de pantaloni cu talie înaltă, alături de un crop top. Poți jongla cu toate culorile la acest truc și vei vedea cât de bine îți stă. 

tinute care te fac sa pari mai inalta

Citeste si: CITEŞTE: Stilul smart casual pentru femei. Exemple de ținute potrivite pentru orice ocazie



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Stilul smart casual pentru femei. Exemple de ținute potrivite pentru orice ocazie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies