Vlad Gherman şi-a sărbătorit ziua de naștere! Cum l-a surprins Oana Moșneagu la miezul nopții: „Am început să plâng de fericire!”

Vlad Gherman își sărbătorește astăzi ziua de naștere!
Vlad Gherman își sărbătorește astăzi ziua de naștere!

Cunoscutul actor a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 29 de ani, iar Oana Moșneagu i-a pregătit o surpriză de proporții!

Vlad Gherman a împlinit, acum câteva zile, 29 de ani, iar iubita lui, Oana Moșneagu, i-a făcut o surpriză pe măsură! Cunoscuta actriță s-a ocupat anul acesta ca ziua lui de naștere să rămână în amintirile lor, astfel că a organizat totul până la ultimul detaliu, semn că între ei există sentimente puternice, deși nu sunt de foarte mult timp împreună. Vlad Gherman a mai avut parte de o supriză de la partenera lui, dat fiind faptul că aceasta l-a sărbătorit în avans într-o escapadă de vis la munte, weekend-ul care tocmai ce a trecut.

Citeste si: Vlad Gherman, aspru criticat după ce s-a afișat din nou cu Cristina Ciobănașu: „Nu o deranjează pe Oana???”

Vlad Gherman a împlinit astăzi 29 de ani!
Vlad Gherman a împlinit astăzi 29 de ani![Sursa foto: Instagram]

Vlad Gherman, surpriză de proporții din partea Oanei Moșneagu!

La miezul nopții, când Vlad Gherman se pregătea de culcare, la ușa apartamentului au apărut prietenii lui apropiați, care s-au strâns special pentru a-l sărbători.

Colegii lui de breaslă au venit cu tort și confetti, în timp ce îi cântau „La mulți ani!”. Momentul a fost imortalizat de Oana Moșneagu, care mai apoi a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vlad Gherman le-a redistribuit și a atașat un mesaj de-a dreptul surprinzător. Actorul s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care și-a văzut prietenii și a ținut să le transmită câteva cuvinte.

„Asa am comutat pe frecventa 29: in boxeri, dansand cu Oana si surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna si au inceput sa “treazeasca” tot blocul cantand ‘Multi ani traiasca’
M-am blocat, am inlemnit si am inceput sa plang de fericire.

Nu doar ca ei mi-au fost alaturi din prima secunda cand am avut nevoie afectiune si de intelegere, dar ei sunt cei alaturi de care am legat o prietenie stransa, greu de rupt.

Va iubesc enorm si nu, nu sunt niste vorbe scrise ca sa zica lumea “aaww, ce draguuut!”- chiar asta simt. Simt iubire! Hai, sa va traiesc”
, a scris Vlad Gherman pe Internet.

Citeste si: Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev formează un cuplu? Anunțul celor doi i-a uimit pe fani: „Da, suntem împreună! Stăm în același pat!”

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Vlad Gherman își sărbătorește astăzi ziua de naștere!
Vlad Gherman își sărbătorește astăzi ziua de naștere![Sursa foto: Instagram]

Cristina Ciobănașu a lipsit de la ziua lui de naștere: „Atât s-a putut!”

Cu toate că nu a fost prezentă la miezul nopții alături de colegii lor de breaslă pentru a-l sărbători pe Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu a ținut totuși să-i transmită un mesaj public pe rețelele de socializare. Actorul a redistribuit mai apoi cuvintele fostei sale iubite, în semn de mulțumire.

„La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele. Scuzați fața, atât s-a putut”, a scris Cristina Ciobănașu pe Internet.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Top 5 sfaturi despre cum să ai o piele sănătoasă și strălucitoare

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies