Ce înseamnă dacă visezi broaște

Ce inseamna cand visezi broaste
Ce inseamna cand visezi broaste

Broaștele nu sunt foarte atractive, însă au câteva semnificații pozitive în cazul în care le vezi în vis! Iată ce înseamnă dacă visezi broaște, în funcție de contextele în care ți-au apărut aceastea!

Din vasta familie a amfibienilor fac parte și broaștele. Ele trăiesc în mlaștini și în pădurile fluviale, însă în vis îți pot apărea sub diverse culori, forme și dimensiuni, fiecare cu semnificații total diferite. Mediul broaștelor este în iazuri, lacuri și râuri, însă trăiesc și pe uscat. Ca orice alte ființe vii de pe pământ, și acestea au nevoie de apă pentru a-și putea regla temperatua. În mod spiritual, apa semnifică emoții, de aici și semnificația broaștelor în vis- simbol al binecuvântării, iubirii, prosperităţii, transformării spirituale şi emoţionale.

Crescând dintr-un mormoloc, broasca ne duce inevitabil cu gândul la schimbări, la evoluție, ambele semnificând transformarea minții umane.

Broasca din vis poate fi interpretată că o transformare sufletească prin care omul trece, poate fi și sufletul bun al ființei umane, care are totuși o înfățișare urâtă. De obicei, oamenii cu un spirit aventuros  și care se aruncă în mod obișnuit în schimbări bruște în viața lor visează broaște, semn că poate va exista o evoluţie în viața lor.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Ce inseamna cand visezi broaste
Ce inseamna cand visezi broaste[Sursa foto: PixaBay]

Ce înseamnă dacă visezi broaște -SEMNIFICAȚII POZITIVE

- Dacă visezi că ții o broască în mână semnifică îndeplinirea dorințelor și depășirea obstacolelor.

- Broasca sărind reprezintă faptul că ești o persoană puternică și norocoasă și vei îndeplini tot ceea ce și-ai propus. De asemenea, acest vis prevestește împlinirea fie pe plan profesional, fie pe plan personal sau primirea unei moșteniri.

- Visul în care îți apar mai multe broaște este, de asemenea, foarte bun. Femeile însărcinate care visează broaște sunt binecuvântate, iar cele care nu sunt pe cale să devină mame, dar le visează totuși, ar putea rămâne gravide în viitorul apropiat

- Orăcăitul unei broaște în vis te îndeamnă să acorzi mai multă atenție laturii spirituale și emoționale. Totodată, visul poate simboliza și veștile bune pe care urmează să le auzi cât de curând.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă dacă visezi că naști

Ce inseamna cand visezi broaste
Ce inseamna cand visezi broaste[Sursa foto: PixaBay]

- Dacă în vis ai omorât o broască poate semnifica faptul că în realitate ești pregătită să îți învingi dușmanii.

- O broască călcată în vis semnifică dorința arzătoare de a prelua o anumită funcție sau conducerea într-o anumită situație.

- Dacă visezi că mănânci broaște înseamnă că viață ta este liniștită și te bucuri de relaxare. Chiar și așa, ai nevoie de evoluție spirituală și ar trebui să te concentrezi mai mult pe această latură.

- Broasca țestoasă simbolizează nevoia de protecție și vestirea unui posibil nou început. Totodată, prezența acesteia în vis te atenționează la faptul că ar trebui să fii mai atentă la alegeri, mai calmă, mai calculată și mai cumpătată când vine vorba de anumite decizii.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi vița de vie cu struguri

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce inseamna cand visezi broaste
Ce inseamna cand visezi broaste[Sursa foto: PixaBay]

Ce înseamnă dacă visezi broaște -SEMNIFICAȚII NEGATIVE

- Dacă în vis ai prins o broască nu este deloc semn bun. Acest lucru arată posibilitatea ca în viitor să ai parte de anumite neplăceri.

- Broasca în apă semnifică traversarea unei perioade mai dificile, în care vei avea trăiri emoționale puternice. De asemenea, visul mai poate indica și apariția unor noi persoane în viață ta.

- Broască în iarbă simbolizează nesiguranță și confuzie. Probabil nu te simți bine în mediul tău sau în cercul tău de prieteni sau chiar la locul de muncă.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi PISICI

- Broasca în casă înseamnă că în realitate ai persoane care te bârfesc și care vor cu orice preț să-ți strice planurile și tot ce ai construit până în acest punct al vieții tale.

- Broască râioasa este semn că în realitate ești o persoană superficială care pune accent pe aparențe și nu pe suflet, mai exact pe latura interioară. Îți place să judeci oamenii după aspectul fizic, deci ar trebui să înveți să apreciezi mai mult calitățile morale.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce înseamnă când strănuți

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies