Raluca Tănase, prima reacție despre operațiile estetice: „Ce vreți?”

Raluca Tanase operatii estetice
Raluca Tanase despre operatii estetice

Ce spune Raluca Tănase, după ce a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Ce părere are de comentariile publicului.

După ce ani de zile a fost ținta comentariilor internauților, Raluca Tănase a decis să spună lucrurilor pe nume. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre operațiile estetice, dar și despre criticile pe care le-a primit din partea internauților.

Raluca Tănase a cunoscut succesul pe când era doar o adolescentă, alături de sora sa mai mică, Denisa. Cele două au devenit celebre datorită trupei Bambi și a piesei „Doi ochi căprui” și au crescut și s-au maturizat în fața publicului lor.

De curând, după ce a distribuit o fotografie, Raluca Tănase a fost aspru criticată în mediul online, fanii reproșându-i că a exagerat cu operațiile estetice. Din acest motiv, Raluca a decis să vorbească despre acest subiect sensibil.

Citeste si: Raluca Tănase s-a despărțit de iubitul său: „Telenovela vieții”

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Astea nu sunt decât niște aberații! Nici nu mă chinui să comentez așa ceva, pentru că mă intorc în trecut și nu am de ce! Lucrurile astea nici măcar nu mai sunt de interes, sunt unii oameni care au rămas în era aceea!

Raluca Tanase
Raluca Tanase, acuzata ca si-a facut multe operatii[Sursa foto: Instagram]

E firească transformarea mea pentru că am îmbătrânit! Ce vreți? Fac 37 de ani, nu am cum să mai fiu la fel! Eu m-am lansat în show-biz la 7 ani! Ați vrea să arăt la fel? Nu e nici măcar real ce s-a spus cu intervențiile la nivelul feței!', a

declarat Raluca Tănase în cadrul unui interviu.

Raluca Tănase vrea să se mute în Dubai

În plus, după ce sora sa Denisa a început o afacere cu parfumuri și s-a mutat în Dubai, Raluca Tănase a dezvăluit că își dorește să se mute și ea acolo.

Citeste si: Raluca Tănase, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities", desfigurată după o intervenție: "Nu știu de ce am fost..."

„Este foarte avantajos să achiziționezi acum o proprietate în Dubai. Plătești rate la imobile pe termen de la 3 la 5 ani. Mai mult, odată ce le-ai achiziționat, le poți inchiria înainte și astfel îți poți achita celelalte etape. Tu doar trebuie să plătești un avans.

E mult mai avantajos decât în România. De altfel, românii sunt foarte interesați, unii au cumpărat, alții au rezervat proprietăți.

S-a făcut un top și românii au ieșit pe locul unu la achizițioanrea de locuințe în Dubai. Rușii sunt pe locul doi', a mai spus Raluca Tănase.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Liviu și Maria, foşti concurenţi ai unei emisiuni matrimoniale, au divorțat: „Certuri au existat de ambele părți”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies