Cu ce se poartă UGG-urile

Cu ce se poartă UGG-urile
Cu ce se poartă UGG-urile

UGG-urile sunt cizmele pe care le poţi detesta sau iubi. De unde provine numele de UGG

Atunci când vorbeşti despre renumitele cizme UGG, părerile pot fi categoric împărţite. Multe persoane le consideră urâte, iar altele pur şi simplu, le iubesc. Persoanele din a doua categorie, le consideră călduroase, uşor de asortat şi confortabile. Deşi au fost create în urmă cu 40 de ani, cizmele sunt încă în tendinţe şi pot fi uşor remarcate pe străzile oraşelor, în anotimpurile friguroase. 

Cine a descoperit cizmele UGG şi care este ţara lor de origine

Bluză elegantă

Ce sunt UGG-urile şi care este istoria lor

Renumitele cizme UGG au fost realizate pentru prima dată în Australia. Confecţionate din piele de oaie, acestea erau purtate de fermierii din zonele rurale, în anii 1920. Unul dintre primii producători, a susţinut că le-a confectioant în anul 1950 şi le-a arătat prima dată, soţiei lui.

Aceasta a avut o reacţie imediată şi a spus despre ele că sunt „ugly” (urât). De aici a venit şi denumirea de “UGG”.

O altă legendă spune că cizmele au fost create de un surfer din Australia. Acesta le-a realizat pentru a le folosi atunci când ieşea din mare, după o plimbare prin valuri. În anul 1978 au ajuns şi în Statele Unite ale Americii. De atunci s-a creat o întreagă isterie pentru UGG-uri. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu ce se poartă cizmele UGG

An de an, femeile din întreaga lume aleg această încălţăminte pentru anotimpurile de toamnă şi iarnă. Adoptate mai ales pentru comoditatea pe care o oferă, cizmele pot fi perfecte pentru un stil vestimentar casual şi relaxat. Tehnica specială de confecţionare le oferă două beneficii: să ţină răcoare dacă sunt purtate vara şi să ofere căldură iarna.

Secretul a fost dezvăluit şi nu rămâne decât să puteţi afla care sunt combinaţiile vestimentare potrivite pentru UGG.

Această încălţăminte poate fi purtată atât de femei, cât şi de bărbaţi, dar cel mai des o întâlnim la deţinătoarele sexului frumos.

Combinaţie de UGG şi rochie neagră

Renumita the little black dress poate fi găsită cu uşurinţă în dulapurile femeilor.

Indiferent dacă este o rochie office sau casual, aceasta o să ofere un look lejer, în combinaţie cu cizmele.

Combinaţie de UGG şi cămaşa

Pentru că ambele au acelaşi numitor comun, “nu se demodează niciodată”, UGG-urile şi cămaşa pot fi o alegere perfectă pentru tine. Aceasta combinaţie vestimentară poate fi ideală, pentru o zi încărcată cu multe sarcini de rezolvat. Totuşi, ţineţi cont şi de un sfat: nu asortaţi bluze elegante cu UGG-uri.

Din punct de vedere al stilurilor vestimentare, acestea nu se potrivesc.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Combinaţie de UGG şi jeans

Aceasta combinaţie poate fi una perfectă! Cele două elemente nu se vor demoda în timp, ceea ce oferă o serie de avantaje doamnelor. Investiţia poate fi considerată optimă pentru multe femei care iubesc UGG-urile. Multe persoane poartă jeanşii puţin suflecaţi deasupra cizmelor, pentru a oferi un stil inedit. Chiar până spre finalul toamnei, acestă abordare poate fi adoptată cu uşurinţă, fară a crea disconfort.

Combinaţie de UGG şi rochii tricotate

Pentru că multe femei preferă rochiile, în detrimentul pantalonilor, combinaţia aceasta poate fi o reuşită. Tricotul este uşor de purtat şi are aceleaşi caracteristici ca UGG-urile. Ca o definiţie, această asociere oferă mult confort pentru intreaga zi. Vei obține o ținută foarte interesantă, mai ales dacă adaugi si un colier statement.

Combinaţie de UGG, pălărie şi eşarfa

Vrei să atragi privirile celor din jur? Poartă o pălărie cu o eşarfă lungă, prinsă în talie de o curea şi în picioare… UGG-urile. Combinaţia poate fi o ţinută impecabilă, mai ales dacă eşarfa este purtată pe post de haină.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies