Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

cine este Liviu Varciu
Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Liviu Vârciu reprezintă deja o personalitate TV foarte cunoscută, datorită tuturor reușitelor pe care le-a avut până în prezent.

Acesta a participat la nenumărate emisiuni TV, a scris piese muzicale, dar este și actor, iar lucrurile nu se termină aici. Află mai multe despre acesta din rândurile următoare.

 

Cine este Liviu V â rciu

Liviu Vârciu s-a născut pe data de 17 martie, prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 40 de ani.

Acesta s-a născut în Constanța, iar studiile le-a urmat la Universitatea Româno-Germană din Sibiu, dar și la Școala de Artă din București.

În anul 1998, Liviu impreună cu Aurelian Ciocan, au înființat trupa L.A., iar mai târziu s-a alăturat și Adrian Zainea. Acesta s-a bucurat pe acea vreme de un succes pe măsură, datorită pieselor muzicale pe care le-au scos. Printre aceste piese, se numără și bine-cunoscutele melodii „Femeia”, „Ochii tăi” și „Când vine noaptea”.

Însă, din păcate, în anul 2005, trupa s-a destrămat.

Nu peste mult timp, acesta a decis să pășească și în lumea actoriei, jucând în mai multe producții de televiziune, precum: „Secretul Mariei”, „State de România” și multe altele. În anul 2014, a jucat într-un serial alături de nimeni altul decât actorul Petru Păun.

Totodată, acesta a fost atras și de televiziune în sine, ajungând treptat să fie prezentator la diferite emisiuni.

În 2012 și 2013 a prezentat „Roata Norocului”, „Autobuzul lui Vârciu” și „Camera comorilor”. Însă nu și-a părăsit nici pasiunea cu care a debutat. Astfel încât, în 2013 a scos un single, „Vecina”, iar apoi o colaborare alături de Pavel Stratan, denumit „Nata”.

Nenumărate alte show-uri la care a participat acesta în calitate de prezentator, au decurs din anul 2015, până în prezent. Acum fiind prezentator, alături de bunul său prieten Andrei Ștefănescu, la o emisiune unde se pot câștiga diverse premii, materiale sau financiare.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu

Citeste si: CITEŞTE: Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Liviu V â rciu a mai fost căsătorit

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu începând din anul 2009, terminându-se cu un divorț în anul 2010.

Relația lor a fost cu suișuri și coborâșuri, dar totuși au decis să facă marele pas și să se căsătorească. Fiind în ochii presei, au apărut multe zvonuri despre faptul că Adelina Pestrițu l-ar fi înșelat pe Liviu Vârciu, dar și multe altele. Deși au mai avut nenumărate despărțiri de-a lungul relației lor, aceștia au decis să pună punct în 2010. Cei doi au considerat că nu au cum să fie prieteni încă de pe acea vreme, iar în prezent nu mai au nicio legătură unul cu altul.

Datorită unei scurte relații cu Ramona (Ami) Teiceanu, Liviu Vârciu a devenit tatăl unei fetițe, pe nume Carmina. Deși acesta nu a fost prea prezent în viața fiicei sale, la început, acum încearcă să recupereze timpul pierdut și să petreacă timp și cu prima lui fiica.

Liviu Varciu muzica

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RALUCA BĂDULESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, soț, copil

Relația actuală a lui Liviu V â rciu

În prezent, are o frumoasă căsnicie alături de Anda Călin, încă din anul 2016. Cei doi au o familie frumoasă, alături de fetița lor Anastasia, născută în 2017 și băiețelul lor, Liviu Matei, născut în anul 2020. Totul pare să meargă foarte bine între ei, chiar dacă amândoi au o viață destul de aglomerată. Se respectă, își acordă timpul necesar unul altuia și petrec majoritatea timpului liber în familie.

Liviu Vârciu  recunoaște că este o persoană dificilă, însă îi este recunoscător Andei Călin pentru faptul că a reușit mereu să-i fie alături și să-l tempereze, oferindu-i dragostea de care avea nevoie.

”Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu  în cadrul unui show TV.

sotie Liviu Varciu

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). Biografie: data nașterii, vârstă, relație, copii

Relația lui Liviu V â rciu cu fiica sa, Carmina

Deși pentru foarte mult timp, relație dintre Carmina și tatăl său Liviu Vârciu, a fost foarte prezentă în televiziune, adevărul pare să fie altul. Tânăra a mărturisit faptul că relația dintre ea și tatăl ei nu a fost dintotdeauna atât de bună, având în unele momente, suișuri și coborâșuri. 

Situația nu stă atât de bine nici în ceea ce o privește pe actuala lui Liviu Vârciu. Carmina susține faptul că nu are nicio legătură cu Anda Călin și că nu vrea să comenteze despre acest subiect. Singura legătură pe care o are, este cu tatăl ei, în rest, alte aspecte îl privește fix pe acesta, fiind alegerile lui.

Fiica lui Liviu Vârciu nu are o relație apropiată nici cu frații ei, încă nu contestă faptul că acest lucru se poate schimba pe parcurs. Cu fiica lui Liviu Vârciu, cea mică, a mai ținut legătura și se înțelege mai bine, însă cu cel mic, Matei, nu prea s-a văzut de prea multe ori. Lucru ce se poate schimba odată ce aceasta a decis să se mute în București.

Cert este că în mediul online există nenumărate poze cu Liviu Vârciu și fiica sa Carmina, ceea ce înseamnă că relația lor s-a îmbunătățit foarte mult odată cu venirea acesteia în București. 

Liviu Varciu copii

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este VLADIMIR PUTIN, preşedintele Rusiei care a declanşat războiul cu Ucraina



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies