Cum poți susține eficient sănătatea articulațiilor tale

Cum poți susține eficient sănătatea articulațiilor tale
Cum poți susține eficient sănătatea articulațiilor tale

Odată cu trecerea anilor, creșterea în greutate și lipsa unui stil de viață activ vor duce la dureri ale articulațiilor și alte probleme de sănătate.

Este foarte important să pui preț pe sănătatea corpului tău și să îți faci timp pentru a rezolva orice problemă încă din faza incipientă. Pentru sănătatea articulațiilor tale poți opta pentru un produs natural precum Genacol. Acesta este compus dintr-o formulă specială ce are rolul de a reface ligamentele, tendoanele, cartilajele lezate și multe alte probleme de sănătate. Utilizarea unui produs naturist nu poate decât să fie benefică pentru organismul tău.

Este indicat să te consulți și cu medicul pentru a lua cea mai bună decizie. În medicina chineză și japoneză sunt recunoscute ingredientele active care îmbunătățesc sănătatea și contribuie la longevitatea organismului. Genacol este sursa ta naturală de colagen pentru sănătatea articulațiilor.

Ce rol are colagenul în organism?

Colagenul se regăsește într-o proporție mărită în articulații, tendoane, ligamente, cartilaje și piele. Organismul nu are mereu capacitatea necesară să contribuie la asigurarea nivelului optim de colagen. De aceea utilizarea produselor naturale ajută la stimularea producerii mai multor tipuri de colagen necesare pentru sănătatea articulațiilor tale.

Tipuri de colagen

· Colagen tip 1 – Răspunde de menținerea sănătății oaselor, ligamentelor și a pielii.

· Colagen tip 2 – Menține integritatea structurii oculare și a cartilajelor.

· Colagen tip 3 – Ajută la sănătatea ficatului, arterelor și a plămânilor.

· Colagen tip 4 – E important pentru sănătatea organelor.

· Colagen tip 5 – Face parte din majoritatea țesuturilor conjunctive.

Primele semne ale reducerii nivelului de colagen în organism le poți observa atât la nivelul pielii, cât și la nivelul musculaturii. Pielea începe să aibă riduri și își pierde din elasticitate. De asemenea, mușchii și articulațiile crează disconfort și nu mai ai parte de aceeași mobilitate ca acum câțiva ani.

Genacol este un produs adresat în special persoanelor care doresc să mențină sănătatea articulațiilor, sau persoanelor care au mari probleme din cauze reumatice, artrită sau rigiditate musculară. Sunt numeroase efecte benefice pe care un astfel de produs le poate avea asupra organismului datorită ingredientelor sale active. Genacol răspunde nevoilor organismului și contribuie la funcționarea optimă a acestuia.

În compoziția Genacol se regăsește hidrolizatul de colagen ce are abilitatea de a susține sănătatea articulațiilor. De asemenea, Vitamina C este un ingrendient natural cu rol antioxidant și antiinflamator. Vitamina C are și rolul de a ajuta la sinteza colagenului. Așadar, un astfel de supliment 100% natural pe bază de colagen AminoLock va contribui eficeint la ameliorarea problemelor sistemului articular. Mai multe detalii pe ePRET.ro.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies