Cine este iubitul PATRIZIEI PAGLIERI. "M-am căsătorit la 24 de ani cu un italian. Eram îndrăgostită şi foarte tânără."

chef patrizia paglieri
Cine este iubitul PATRIZIEI PAGLIERI. "M-am căsătorit la 24 de ani cu un italian. Eram îndrăgostită şi foarte tânără."

Patrizia Paglieri iubește Italia, dar în prezent lucrurile s-au mai schimbat puțin, iar aproape tot ce iubește aceasta se află în România, însă nu și iubitul ei.

Află din rândurile următoare cine este mai exact iubitul Patriziei Paglieri, dar și cum își susțin relația la distanță, reciproc, pentru a continua la fel de frumos ca până în prezent.

 

Patrizia Paglieri unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România

Patrizia Paglieri are în prezent, frumoasa vârstă de 55 de ani, iar deși s-a născut în Bahamas, locuiește în România, mai exact în București, încă din anul 1993.

Aceasta susține că iubește enorm Italia, însă a venit în România pentru un trai mai bun. Iar deși adaptarea la un nou mod de viață, decât cel cu care era obișnuită, a fost destul de grea, Patrizia Paglieri este foarte mulțumită de alegerea pe care a făcut-o.

Patrizia Paglieri susține că arta culinară nu a venit de oriunde, ci este o tradiție provenită chiar din familia sa, mai exact de la bunica din partea mamei.

În prezent, aceasta este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România. Patrizia Paglieri  este recunoscută și pentru afacerea de succes pe care o deține, având propriul său restaurant, „Allucinante”. În plus, Patrizia Paglieri a participat la nenumărate emisiuni TV, fie de gătit, în calitate de jurat sau concurent, fie în diverse alte reality show-uri.  

patrizia paglieri wikipedia

Citeste si: Cine este DAN NEGRU. „Eram la Mamaia cu ai mei și am văzut un actor celebru căruia am vrut să-i cer un autograf. M-a refuzat cu oarecare aroganță”

 

„În cazul meu, arta culinară este o tradiţie de familie. Eu am prins gustul ei încă de mică, de la bunica, de la care am învăţat să gătesc tot felul de praparate: ravioli, salată de caracatiţă, flori de dovlecei umplute, paste, salate de legume, salate de dovlecei, deserturi. Apoi, când am mai crescut, am început să gătesc cu mama. De la ea am dobândit noi cunoştinte, am învăţat reţete noi, mai complicate",  povestește vedeta TV.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vedeta de televiziune și bucătarul chef, Patrizia Paglieri, are parte în prezent de o nouă provocare. S-a alăturat echipei Kanal D la matinalul „Dimineața cu noi!”, unde o puteți urmări în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 08:00!

patrizia paglieri dimineata cu noi

Citeste si: Dieta lui chef FLORIN DUMITRESCU. „Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli."

 

Cine este iubitul Patriziei Paglieri

Patrizia Paglieri trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani, alături de un bărbat care trăiește în Italia.

Cu toate că amândoi sunt nevoiți să facă naveta România-Italia, Italia-România, acest lucru nu îi împiedică să fie un cuplu fericit și să se viziteze cât de des reușesc. Însă odată cu apariția pandemiei, acest lucru a fost mai dificil de realizat, vreme în care Patrizia Paglieri și iubitul său nu s-au mai văzut o perioadă bună de timp.

Patrizia Paglieri este o femeie foarte discretă în general, cu atât mai mult în ceea ce privește relația sa de iubire.

Aceasta a menționat la un moment dat că nu îi place să își expună viața particulară, prin urmare, nu obișnuiește să ofere prea multe detalii. Aceasta a postat totuși o singură poză cu partenerul ei de viață, în mediul online.

Vedeta TV  nu a uitat să menționeze faptul că își împarte viața între iubitul ei din Italia, bucătăria și afacerea cu mâncare pe care o deține în prezent. Cei doi nu lucrează în același domeniu, cel culinar, iar iubitul acesteia este cu doi ani mai mic decât ea, având frumoasa vârstă de 53 de ani, lucru ce nu o deranjează absolut deloc.

cine este iubitul patriziei paglieri

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este OANA MOȘNEAGU, iubita lui Vlad Gherman. „Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani."

 

Mutarea Patriziei Paglieri în România a fost destul de dificilă

Pentru unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, în prezent, mutarea în țara noastră a fost destul de dificilă, aceasta trăind în Italia până în anul 1993, atunci când a luat decizia de a se muta definitiv în România.

Patrizia Paglieri susține că a durat ceva timp până când s-a acomodat și a reușit să învețe limba. Cu toate acestea, vedeta TV nu a lăsat activitatea deoparte, ba chiar s-a concentrat din ce în ce mai mult pe restaurantul ei, ținând-o astfel în picioare în toată această perioadă.

Bucătarul chef declară cu mult entuziasm că toată viața ei este acum aici, în România. Toți prietenii ei, munca ei și bineînțeles cel mai important este fiul său Francesco, care s-a născut tot aici, în România. Acesta a făcut-o foarte mândră pe mama sa, fiind un băiat la locul lui. Francy, așa cum îl alintă Patrizia, a studiat Academia de Studii Economice din București și bineînțeles că deține aceeași pasiune ca mama sa, gătitul.

copilul patriziei paglieri

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ANA MORODAN. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit iar? Ce mesaj a transmis tânăra

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies