Mihai Onilă s-a căsătorit cu Laura, aleasa inimii sale

Mihai Onila
Mihai Onila si sotia sa

La șase ani de când și-a pierdut fetița, Mihai Onilă a trecut printr-un divorț, iar acum s-a căsătorit cu iubita sa, Laura.

Mihai Onilă, în vârstă de 51 de ani, trăiește cele mai frumoase momente din viața ta. Artistul și-a refăcut viața alături de Laura, la jumătate de an de la divorțul de soția sa.

Anul trecut, fostul membru al trupei AXXA a cerut-o de soție pe Laura, iar sâmbătă, pe 19 martie, cei doi s-au căsătorit civil în Belgia, acolo unde artistul s-a stabilit acum mai mulți ani.

Citeste si: Mihai Onilă s-a despărțit de soția sa: „Am doar un suflet bun și iubitor”

Pe pagina sa de socializare, Mihai Onilă a postat primele imagini de la cununia civilă cu Laura. Pentru marele eveniment, Laura a ales să poarte o salopetă albă, în timp ce Mihai a purtat un costum clasic negru.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

La eveniment, cei doi i-au avut alături pe cei dragi, pentru a sărbători împreună acest moment deosebit.

Mihai Onila s-a casatorit
Mihai Onila s-a casatorit cu Laura[Sursa foto: Facebook]

Mihai Onilă a recunoscut faptul că iubita sa a apărut în viața lui la momentul potrivit, după ce în ultimii ani a avut parte de momente extrem de dificile după ce și-a pierdut singura fiică, din cauza unei boli extrem de grave.

Citeste si: Mihai Onilă și-a cerut iubita în căsătorie

„Iubirea noastră vine din lumea sufletului, unde există admirație, atenție și toate lucrurile frumoase… Prin măsurători și inclusiv meditație, am înțeles că în altă viață am fost fiul ei. Am înțeles că am iubit-o și ca mamă și acum o iubesc și ca femeie. Vorbim despre o iubire extrem de adâncă, extrem de frumoasă!”, a spus Mihai Onilă în urmă cu câteva luni, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Fetița lui Mihai Onilă a murit în 2016, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă

În anul 2016, Mihai Onilă și-a pierdut fetița, care nu împlinise nici 9 ani. Micuța Ioana Emily Hope a pierit după ce a fost diagnosticată cu o tumoare inoperabilă.

Ioana știa că va muri, știa că mai are de trăit puțin, știa tot. I-au spus fără să-i ascund în timp ce au încercat să o facă bine prin terapia pe care Mihai o practică, ajutați de maeștri mai puternici.

Acești maeștri mai puternici lucrau în același timp și cu ei, cu părinții, să le ridice vibrațiile, să-i ajute să accepte situația și finalul anunțat al acestei tragedii, să-l perceapă ca pe un lucru pozitiv, ca pe o evoluție a fetei”, a declarat un apropiat al lui Mihai Onilă pentru libertatea.ro.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies