Cine este Andreea Bostănică. Tânăra are succes pe TikTok, Instagram și Youtube

Cine este Andreea Bostanica
Cine este Andreea Bostanica

Andreea Bostănică se numără printre cele mai cunoscute vloggerițe din rândul tinerei generații. Află cum a reușit bruneta să devină atât de apreciată și în ce proiecte s-a implicat până acum.

Andreea Bostănică se numără printre cele mai urmărite persoane publice din rândul adolescenților, fiind totodată supranumită „Regina TikTok -ului”. Pe lângă platforma în care obișnuiește să publice tot felul de filmulețe interactive, tânăra activează și pe YouTube, acolo unde încarcă clipuri în care cântă, piesele ei devenind rapid extrem de cunoscute. Descoperă, în rândurile de mai jos, cele mai noi detalii despre Andreea Bostănică, cea care a devenit în doar câțiva ani un model în rândul adolescenților.

Citeste si: Cine este Ionuț Rusu. „Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public"

Cine este Andreea Bostanica
Cine este Andreea Bostanica[Sursa foto: Instagram]

Cine este Andreea Bostănică

Cei din generația tânără o urmăresc cu mare interes pe rețelele de socializare, însă pentru mulți români este încă necunoscută. Dacă te întrebi cine este Andreea Bostănică, ai ajuns exact unde trebuie, căci aici vei găsi cele mai noi detalii despre tânăra care a luat cu asalt platformele de socializare și care a devenit în ultimii

ani un adevărat model de urmat în rândul adolescenților. Andreea Bostănică s-a născut pe data de 2 octombrie 2004 la Chișinău, în Moldova, și are frumoasa vârstă de 17 ani. Încă de mică și-a dorit să devină foarte cunoscută pe internet, iar cu multă muncă și ambiție a reușit să aibă un canal de YouTube cu mii de abonați.

Pe lângă filmulețele pe care le încarcă în mediul online, Andreea Bostănică este și cântăreață, piesele ei fiind foarte apreciate de adolescenți.

Platforma în care activează de o bună perioadă de tip este TikTok-ul, unde are milioane de urmăritori, preponderent tineri de vârsta ei care o apreciază nespus de mult pentru tot ceea ce face.

Nici pe Instagram nu stă rău la capitolul fani, aici având o comunitate impresionantă de persoane care abia așteaptă să vadă cu ce noutăți mai vine în mediul online. Cu siguranță se numără printre cele mai cunoscute persoane publice în rândul tinerei generații, însă mulți nu știu cine este Andreea Bostănică cu adevărat și cum a reușit să devină atât de apreciată.

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cine este Andreea Bostanica
Cine este Andreea Bostanica[Sursa foto: Instagram]

Cum a fost copilăria Andreei Bostănică

Despre copilăria adolescenței nu se cunosc foarte multe detalii, însă un lucru este clar: a fost susținută de părinți în orice și-a dorit să facă. Mama Andreei este cea care o ajută să producă filmulețele pe care le vedem astăzi pe platformele de socializare, ea fiind foarte mândră de reușitele fiicei ei.

Aceasta nu stă mereu în spatele camerelor de filmat, ci apare din când în când alături de celebra ei fiică.

Mama Andreei Bostănică arată fabulos, iar cele două par a fi, de fapt, surori.

„Cu părinții chiar am avut mare noroc pentru că mama mă filmează pentru TikTok și mama se filmează cu mine în TikTok-uri. Un pic uneori o oblig. E un pic mai neobișnuită cu TikTok-urile, cu vlogurile, noi demult deja filmam împreună”, declara Andreea Bostanica la PRO TV.

Cum a devenit cunoscută Andreea Bostănică

Andreea Bostănică a descoperit vasta lume a vlogging-ului încă de mică, fiind de-a dreptul fascinată de modul în care funcționează aceste platforme de socializare. Tânăra a declarat, la un moment dat, că totul a început din pură curiozitate și din dorința de a vedea reacțiile oamenilor. Așadar, totul s-a transformat în pasiune, iar acum activează în mediul online pentru că îi place foarte mult, nu pentru vizualizări sau like-uri, mai spunea ea.

„Fac asta de ceva timp. Fac vlog, TikTok și Instagram de peste 3 ani. Am început de mic copil, pur și simplu eram și eu curioasă să pun ceva pe internet. Totul a început așa de curiozitate. Cred că cel mai important este să-ți placă ție asta cu adevărat, să nu faci asta pentru vizualizări, pentru că eu nu fac asta niciodată”, a mai spus Andreea Bostănică.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

Cine este Andreea Bostanica
Cine este Andreea Bostanica[Sursa foto: Instagram]

Ce înălțime și ce greutate are Andreea Bostănică

Tânăra de 17 ani reprezintă, pentru multe fete de vârsta ei, un adevărat model, atât din punct de vedere comportamental, cât și fizic. Frumoasă, energică și foarte inteligentă, Andreea Bostănică a cucerit instant inimile internauților, iar acum se bucură de un real succes în mediul online.

Greutate: 45 kg
Înălţime: 1,58 m

Câți urmăritori are Andreea Bostanică pe rețelele de socializare

Andreea Bostănică are un canal de YouTube cu peste 550.000 de abonați, pe TikTok fiind urmărită de nu mai puțin de 4 milioane de urmăritori, iar pe Instagram de 823 mii de persoane. Cu toate acestea, primește des mesaje de ură în mediul online, multe dintre ele venind din partea persoanelor invidioase. Ca răspuns, Andreea Bostănică a lansat o piesă despre  bullying-ul pe internet, situație de care se tot lovesc adolescenții.

„În urmă mai multor comentarii de hate pe care le-am primit pe TikTok am decis împreună cu echipa mea să facem o piesă pe care să le-o dedicăm atât fanilor, cât și haterilor, dar care să aibă un mesaj serios transmis într-o formă fresh, puțin mai funny, pe caterincă exact pe vibeul care mă caracterizează, cum mi-am obișnuit și publicul urmăritor, fiindcă de problema asta cu bullyingul din online se lovește orice adolescent sau persoană publică prezența pe social media”, a spus Andreea Bostănică, citată de Libertatea.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis. "Am învățat să nu-mi mai fie rușine de marea sete de cunoaștere și m-am întors acasă cu bucuria de a o lua de la capăt"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies