"Universul colaboreaza cu tine, îţi deschide porţi nebănuite" Andreea Mantea, dezvăluiri emoţionante despre show-ul "Casa Iubirii"

"Universul colaboreaza cu tine, îţi deschide porţi nebănuite" Andreea Mantea, dezvăluiri emoţionante despre show-ul "Casa Iubirii"

Andreea Mantea vine în faţa telespectatorilor cu un show plin de emoţie, surprize şi multă dragoste.

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, a vorbit cu emoţii şi entuziasm despre noul ei proiect de suflet. Vedeta prezintă un show matrimonial cu un concept nemaiîntâlnit în România, iar tinerii care vor să-şi întâlnească sufletul pereche sunt cu totul şi cu totul speciali.

Mai mult decât atât, protagonista noastră a povestit şi despre casa unde se filmează emisiunea, o proprietate spectaculoasă de care telespectatorii se vor îndrăgosti, cu siguranţă.

" Cand am ajuns aici, nu ştiam pe unde să merg. La un moment dat am început să scot telefonul şi să fac selfies. Am mers pe aici, pe aici, nu îi pot spune casă, e ceva nemaiîntalnit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

Eu trăiesc pe un alt ritm de ceva săptămâni bune. Văd ce se întâmplă, ce muncă a fost depusă şi ce suflete s-au înscris la acest proiect. Vezi doi tineri care s-au îndrăgostit la prima vedere. Nu ai cum să nu vezi lucrurile altfel. Iubirea e cel mai frumos lucru de pe pământ", a povestit Andreea Mantea, in exclusivitate, pentru kanald.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Mantea: "Am vorbit cu câtiva dintre viitorii concurenţi de la "Casa iubirii" şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou" 

Citeste si: WOWbiz a fost în „Casa iubirii” și avem în exclusivitate primele imagini! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!”

Frumoasa brunetă este nerăbdătoare să dezvăluie, din nou, poveşti de dragoste deosebite. Andreea este la fel de nerăbdătoare precum concurenții, iar pe unii dintre ei i-a întâlnit deja.

Când sufletul pereche e atat de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câtiva dintre viitorii concurenţi de la "Casa iubirii" şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea.
Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima ca ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaboreaza cu tine, îţi deschide porţi nebănuite. Îi aştept cu drag pe aceşti tineri să mi se alăture, sper ca ei să vadă în mine un om apropiat, care îi va ghida pe acest drum sinuos, dar atat de frumos!
”, a spus vedeta Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies