Câți copii are Cristiano Ronaldo cu Georgina? Sunt unul dintre cele mai solide cupluri din fotbalul mondial

cristiano ronaldo si georgina rodriguez
Câți copii are Cristiano Ronaldo cu Georgina? Sunt unul dintre cele mai solide cupluri din fotbalul mondial

Toate lumea îl cunoaște pe celebrul fotbalist, Cristiano Ronaldo, însă puțini știu câți copii are, inclusiv împreună cu Georgina Rodriguez.

Aflați din rândurile următoare cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și soția sa, Georgina Rodriguez, dar și aspecte despre numeroasa familie a celor doi.

 

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și soția sa, Georgina

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se află într-o relație încă din anul 2016. Încă de atunci, viața Georginei Rodriguez s-a schimbat radical, în bine.

Cu toate că aceasta nu ducea o viață atât de bună înainte să-l cunoască pe celebrul fotbalist, în prezent se poate spune că se bucură de o viață de lux.

În momentul în care Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo  s-au cunoscut, fostul model, lucra într-un magazin de articole vestimentare de lux. Într-un interviu, Georgina Rodriguez a dezvăluit și cum a decurs prima întâlnire a celor doi.

Aceștia s-au întâlnit într-o zi obișnuită de vară, în timp ce frumosul model era la locul de muncă. În jur de ora 17:00, atunci când aceasta trebuia să plece, a fost sunată de către o colegă, să mai stea încă jumătate de oră.

Datorită acestui lucru, în momentul în care Georgina Rodriguez a părăsit magazinul, a fost întâmpinată de către un bărbat, care venea însoțit de un copil, dar și de mai mulți prieteni.

Acest bărbat fiind nimeni altul decât Cristiano Ronaldo, care a salutat-o și a râs, moment în care Georgina Rodriguez s-a emoționat, crezând că e ceva în neregulă cu ea.

Iar de aici a pornit povestea lor frumoasă de iubire care a dus la o frumoasă familie pe care o au, de care amândoi sunt mândri și sunt fericiți că o au.

cati copii are cristiano ronaldo cu georgina

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cine este LILIANA MOCANU, soția lui Firicel din Las Fierbinți. „Probabil aș fi putut să mă fac balerină sau cântăreață, dar am ales să fiu actriță, ca să le fac pe toate"

 

Câți copii are Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez

Celebrul cuplu format din Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează o familie cu totul fericită și destul de numeroasă. Frumosul model, i-a oferit celebrului fotbalist în anul 2017, o fetiță pe nume Alana Martina.

Cristiano este singurul care reușește să mă emoționeze în timpul unui meci. Am norocul să fiu partenera celui mai bun fotbalist din toate timpurile.

Nu are rival! Am muncit din greu pentru a obține ceea ce avem astăzi, iar asta este ceea ce vrem să îi învățăm și pe copiii noștri. Vrem să fie luptători, exact cum suntem noi. Sacrificiul, disciplină și recunoștință sunt unele dintre valorile pe care vrem să le transmitem zi de zi", a declarat soția lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez.

În prezent, se anunță venirea a încă doi membri în familia celor doi, Georgina Rodriguez fiind însărcinată, nu cu unul, ci cu doi copii, gemeni.

Acest lucru a fost făcut public, odată ce Cristiano Ronaldo a postat un filmuleț în mediul online, în care dezvăluia vestea, odată cu sexul gemenilor. Copii acestuia au fost surprinși cum spărgeau cele două baloane în care se aflau confetti de diferite culori, care urmau să dezvăluie genul celor doi copii. În momentul în care au fost sparse baloanele, din ele au căzut confetti atât roz, cât și albastre, semn că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo vor avea atât un băiat, cât și o fată.

cristiano ronaldo asteapta gemeni

Citeste si: Cine este ANDI MOISESCU. "Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană"

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

 

Câți copii are, de fapt, Cristiano Ronaldo?

Pe lângă fiica lui, Anala și gemenii pe care îi așteaptă cei doi Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, acesta mai are încă trei copii. Fiul cel mare al acestuia, Cristiano Jr., în vârstă de 11 ani provine dintr-o fostă relație a celebrului fotbalist, însă acesta a dorit să păstreze privată identitatea mamei primului său fiu. Cristiano Ronaldo este un tată foarte mândru de fiul său cel mare și chiar postează regulat filmulețe cu acesta în timp ce joacă fotbal, semn că tânărul îi va călca pe urme tatălui său.

În plus, odată cu întoarcerea celebrului fotbalist din Cupa Confederațiilor, Cristiano Ronaldo a anunțat marea veste despre venirea pe lume a gemenilor săi. Aceștia au în prezent vârsta de patru ani și se numesc Mateo și Eva. Multe persoane susțin faptul că cei doi copii au fost concepuți prin intermediul unei mame surogat.

Prin urmare, familia lui Georginei Rodriguez și a lui Cristiano Ronaldo se va mari iar, odată cu venirea pe lume a gemenilor pe care fostul model îi așteaptă. Aceștia bucurându-se de o familie formată din Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo și cei aproape șase copii pe care îi vor avea. Se poate spune că sunt o familie împlinită din toate punctele de vedere.

cati copii are cristiano ronaldo

Citeste si: Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este ANDI MOISESCU. "Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies