Știi cum să te îmbraci mâine? Descoperă prognoza meteo din 24 martie 2022. Anunțul ANM: temperaturi placute!

meteo 24 martie 2022
Știi cum să te îmbraci mâine? Descoperă prognoza meteo din 24 martie 2022. Anunțul ANM: temperaturi placute!

Vremea de joi, 24 martie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită

Vremea de joi, 24 martie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si temperaturile se regleaza. Iarna ne-a luat pe toti prin surprindere cu un val nou de ninsori ce a acoperit toata tara insa acest val incepe sa treaca si temperaturile sa revina la normal. Din fericire, aceasta masa de aer rece nu a durat foarte mult si temperaturile revin acum la normal, astfel ca putem considera in mod oficial aparitia primaverii.

Citeste si: Când pică Rusaliile în 2022

Cum va fi vremea de joi, 24 martie 2022

meteo 24 martie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 17/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 0/5 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 11/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2/5 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 13/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -5/2 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 12/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/3 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 16/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/5 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 16/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/5 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 14/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/4 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 16/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/0 grade Celsius.

Citeste si: Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE. Care este secretul?

Prognoza meteo pentru principalele orașe

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin; temperatura maximă va fi de 21 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă de -1 grad Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 19 grade Celsius, iar temperatura minimă de 2 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 22 grade Celsius, iar temperatura minimă de 2 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 21 grade Celsius, iar temperatura minimă de 2 grade Celsius.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Cum va fi vremea in luna martie

Temperaturile au fost mai scazute fata ce cele normale pentru aceasta perioada a anului si primavara isi va intra in drepturi abia incepand cu jumatatea lunii martie, conform prognozei care a fost realizata pentru o perioada de 4 saptamani de catre Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, pana pe 15 martie, temperaturile medii au fost mai coborate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile, dar mai ales in jumatatea estica a tarii. Incepand cu 20 martie, mediile valorilor termice  se vor situa peste cele specifice perioadei, pe intreg teritoriul Romaniei.

Citeste si: Vremea de miercuri, 23 martie 2022. Anunțul ANM: temperaturi placute!

Citeste si: Prognoza meteo. Cum va fi vremea azi

                                                                         



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Ce prevede horoscopul chinezesc pentru 23 martie 2022. Mistreţul poate avea o surpriză plăcută

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies