Anamaria Prodan, prima declarație despre iubitul arab: „Da, este cât se poate de adevărat”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, dezvaluiri despre noul iubit

Ce spune Anamaria Prodan despre noul iubit și când are de gând să înceapă o viață nouă cu el.

La scurt timp după ce a publicat prima imagine cu noul iubit, Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre bărbatul care a cucerit-o.

Fotografia cu frumoasa impresară și cu bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze a făcut rapid înconjurul internetului, iar acum a explicat și conjunctura în care a fost realizat acest instantaneu.

Potrivit acesteia, fotografia este dintr-un birou, și nu din apartamentul acestuia, deoarece momentan locuiește tot în Snagov, în locuința pe care a împărțit-o cu Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Anamaria Prodan iubește din nou: „Îmi place foarte tare cineva”

„E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cât despre mutarea cu noul iubit, acest lucru nu se va întâmpla decât după pronunțarea divorțului, mai ales că bărbatul i-a spus că o va aștepta pentru a fi o femeie liberă și în acte pentru a începe cu dreptul relația.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, prima imagine cu iubitul[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anamaria Prodan, detalii secrete din culisele relației cu Dan Alexa: „Îl iubesc pe Dan Alexa. Eu am lovit multă lume”

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a mai zis ea pentru sursa citată.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce origini regale are iubitul impresarei

Cât despre originea noului bărbat din viața frumoasei impresare, se pare că acesta este mai tânăr decât ea și provine dintr-o familie regală, lucru, de altfel, confirmat și de Anamaria Prodan. Aceasta l-ar vizita la fiecare două săptămâni, iar lucrurile dintre ei devin din ce în ce mai serioase.

„E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun gata sunt cuplată, nu.

Este un bărbat care îmi place în mod desosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român. E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, spunea ea despre bărbat în cadrul interviului „Fitza cu Aditză”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să ajungă în fața judecătorului în luna aprilie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să se întâlnească, față în față, la tribunal, la Buftea, pe data de 7 februarie. Din păcate, avocatul impresarei a fost infectat la cel moment cu Covid, așa că procesul a fost amânat pentru luna aprilie. Cei doi sunt așteptați atunci în sala de judecată.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies