Președintele Zelenski, mesaj emoționant pentru soția sa: „Îmi pare rău”

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski, mesaj pentru sotia sa

Ce mesaj a transmis președintele Ucrainei, la o lună de la începerea războiului în Ucraina. Ce spune despre soția sa, Olena Zelenska.

Astăzi se împlinește o lună de când trupele rusești au atacat Ucraina și de când milioane de familii au fost despărțite din cauza războiului.

Printre aceste familii se numără și familia președintelui Zelenski. Așa cum fanii familiei prezidențiale au putut descoperi în ultimii ani, președintele Zelenski își iubește extrem de mult soția, dar și pe cei doi copii pe care îi au împreună.

Din cauza situației în care se află întreaga țară în acest moment, soția și copiii președintelui Zelenski se află la loc sigur, fiind țintele principale ale Kremlinului după Volodimir Zelenski.

Președintele Ucrainei, mesaj pentru Olena Zelenska

În cadrul unui interviu cu mai mulți jurnaliști, Volodimir Zelenski a demonstrat încă o dată cât de mult își iubește partenera de viață și că poate zâmbi și în situații dificile atunci când vine vorba despre ea.

Volodimir Zelenski a dezvăluit că vorbește zilnic cu 8- 10 lideri mondiali, cel mai mult cu preşedintele polonez Andrzej Duda, preşedintele francez Emmanuel Macron şi premierul britanic Boris Johnson.

De pe lista oamenilor pe care îi contactează Zelenski, lipsesc: preşedintele Joe Biden, cancelarul Germaniei Olaf Scholz, dar şi Recep Tayyp Erdogan.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Președintele Volodimir Zelenski
Președintele Volodimir Zelenski și soția sa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Olena Zelenska, lucruri neștiute despre soțul său: „Mă rog”

De asemenea, nici preşedintele Klaus Iohannis nu a fost menţionat. Acesta a menţionat numele liderilor într-un interviu pentru mai multe instituţii de presă. În cadrul discuţiei, o jurnalistă l-a întrebat pe preşedintele Ucrainei pe cine preferă dintre liderii cu, care comunică, iar el a glumit şi a spus râzând: „Pe soţia mea”.

Citeste si: Olena Zelenska, mesaj emoţionant pentru români: "Vă mulțumim că ați acceptat ucrainenii ca pe ai voștri"

 

Dialogul dintre Volodomir Zelenski şi jurnalişti:
Jurnalist: Cu câţi lideri vorbiţi în fiecare zi?
Zelenski: Zilnic? 10, poate 8 lideri...10.

Jurnalist: Pe cine preferaţi? Zelenski: Nu ştiu... Pot să vă spun cu cine am prea multe contacte ...Adică nu „prea multe”, ca să nu fiu înţeles greşit... (râde). Am multe legături cu Andrzej Duda, cu Emmanuel Macron, cu Boris Johnson şi...cu

ţările Baltice, cred.

Jurnalist: Îi preferaţi pe toţi aceştia?

Zelenski: Pe cine prefer? Pe soţia mea (râde). Îmi pare rău”, a concluzionat președintele Zelenski, semn că este mereu cu gândul la familia sa pe care acum nu o mai poate vedea zilnic și căreia îi duce dorul.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies