Nicolas Cage o să fie din nou tată la 58 de ani. Cine este partenera lui de doar 27 de ani

Nicolas Cage o să fie din nou tata la 58 de ani
Nicolas Cage o să fie din nou tata la 58 de ani

Nicolas Cage, unul dintre cei mai faimoși și talentați actori de la Hollywood, se pregătește să devină tată pentru a treia oară! Descoperă cine este și câți ani are actuala lui soție, dar și ce planuri de viitor au cei doi, acum că familia lor se va mări cu încă un membru.

Deși acum se bucură de notorietate, în drumul său spre succes Nicolas Cage a întâmpinat obstacole, iar în viața persoanală lucrurile nu au mers atât de bine pe cât se crede. Încă de la naștere a avut șanse reale de a deveni un star, dat fiind faptul că unchiul său nu este nimeni altul decât faimosul regizor Francis Ford Cappola. Cu toate că avea toată susținerea din partea familiei și și-ar fi putut face intrarea în lumea celebrităților mult mai ușor cu ajutorul rudelor, Nicolas Cage a decis să facă acest luru pe cont propriu, să își

schimbe numele și să muncească din greu pentru propria lui reușită.

Citeste si: Cine este RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu. "Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate"

Cine este Nicolas Cage

Nicolas Kim Coppola s-a născut pe 7 ianuarie 1964. Tatăl său, August Floyd Coppola, era profesor de literatură și mama sa, Joy Vogelsang, a fost dansatoare și coregrafă, în Long Beach, California.

Este de origine italo-germană-poloneză și a fost crescut ca un catolic convins.

De asemenea, Nicolas Cage este nepotul cineastului legendă Francis Ford Coppola, dar și-a schimbat numele pentru a-și putea crea o identitate proprie la Hollywood, lipsită de orice fel de legături de familie.

A abandonat liceul, pentru a putea urma o carieră în actorie și astfel s-a alăturat Școlii de Teatru, Film și Televiziune UCLA.

Viața sa de actor a început în cadrul comediilor pentru adolescenți precum „Fast Times at Ridgemont High” și „Valley Girl”.

Citeste si: Cine este iubitul ALEX URSACHE, cântăreței Nicoleta Nucă. „Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nicolas Cage o să fie din nou tata la 58 de ani
Nicolas Cage o să fie din nou tata la 58 de ani[Sursa foto: Hepta]

Cu cine a fost căsătorit Nicolas Cage

Din punct de vedere personal, Nicolas Cage a avut parte, de-a lungul anilor, de multe relații, unele de durată, altele care s-au destrămat într-un timp foarte scurt. Prima iubită pe care a avut-o celebrul actor a fost Christina Fulton, pe care a întâlnit-o în 1988 și cu care a avut un copil, Weston Coppola Cage.

Prima căsătorie a fost cu Patricia Arquette, în aprilie 1995, dar povestea lor de dragostea s-a încheiat cu un divorț în 2001. Se zvonește că Nicolas Cage și-ar fi cerut soția în căsătorie în prima zi în care a cunoscut-o, dar aceasta a acceptat abia câțiva ani mai târziu.

Ulterior, actorul a pășit în fața altarului alături de fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, în august 2002.

Din păcate, nici mariajul acesta nu a durat foarte mult, cei doi cerând divorțul la câteva luni diferență.

Mai apoi, Nicolas Cage s-a căsătorit cu o fostă chelneriță, Alice Kim, în iulie 2004. Cu ea a avut un fiu, Kal-El, care s-a născut  pe 3 octombrie 2005, iar căsătoria a rezistat până în 2016.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În prezent, celebrul actor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de japoneza Riko Shibata, care urmează să îl facă din nou tătic!

Citeste si: Cine este Mădălina Ghenea. "Nu am artişti în familie, dar am o mamă care asta a visat pentru mine şi care mi-a dat-o mereu ca exemplu pe Sophia Loren"

Nicolas Cage o să fie din nou tată

Celebrul actor de la Hollywood este căsătorit de un an cu Riko Shibata, ea fiind cea de-a cincea soție și femeia care urmează să-i dăruiască al treilea copil. Nicolas Cage mai are doi băieţi: Weston Coppola Cage, de 31 de ani, cu fosta lui iubită Christina Fulton, şi Kal-El, cu Alice Kim, cea de-a treia sa soţie.

Nicolas Cage și Riko Shibata sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul, depre care au spus că dacă va fi băiat îl vor numi Akira Francesco, iar dacă e fată, Lennon Augie.

Cei doi se iubesc mult, lucru pe care l-a recunoscut și actorul pentru revista British GQ: „Sunt un romantic. Atunci când iubesc, vreau să îi ofer persoanei iubite totul. Aşa îi declar eu: Te iubesc şi vreau să-mi petrec restul vieţii cu tine.”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este LORELEI BRATU. "Ce vreau eu sa arăt este ca poți să fii sexy și senzuală, iar asta nu are nicio legătură cu măsura pe care o porți la haine"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies