Culiță Sterp a încercat să își împace părinții: „Poate pe viitor, cine știe...”

Culita Sterp
Culita Sterp si familia sa

Ce spune Culiță Sterp despre părinții săi, după ce a încercat să îi împace la botezul micuțului Milan. Cum s-au comportat aceștia.

Deși are o familie de invidiat, un lucru nu îi dă pace lui Culiță Sterp. Îndrăgitul artist a dezvăluit care este lucrul care îl macină pe acesta.

După ce a aflat că va deveni tată pentru prima dată, Culiță Sterp a încercat să își împace părinții care s-au despărțit acum mai mulți ani. De aceea, fiul mamei Geta a mers cu familia sa la tatăl lui, pentru a-l invita la botez.

Tatal lui Culita
Tatal lui Culita a venit la botezul micutului Milan[Sursa foto: Instagram]

Bărbatul a fost prezent la eveniment, iar relația cu copiii săi a continuat și după acea zi.

Culiță Sterp a postat un videoclip de TikTok cu tatăl și cu băiatul său, care i-a emoționat pe toți cei care îl urmăresc. Printre comentarii, mulți au întrebat dacă a reușit Culiță să își ierte tatăl pentru ce s-a întâmplat în trecut și dacă a reușit să îl împace cu mama Geta.

Citeste si: Cum arată casa lui Culiță Sterp, după ce a devenit tată! Imagini emoționante

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Culiță a răspuns tuturor acestor întrebări:

„Am mai încercat asta in trecut dar nu am reusit, sunt orgoliosi amândoi! Poate pe viitor, cine stie..”.

Mama Geta, dezvăluiri emoționante despre soțul său: „Tot pe mine mă iubește”

Se pare că mama Geta este cea care nu poate trece peste tot ce s-a întâmplat în trecut cu fostul său soț, simpatica femeie spunând de multe ori că a avut parte de un trai greu cu tatăl copiilor săi, acesta fiind extrem de gelos. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 8 ani, când bărbatul a plecat de acasă.

Citeste si: Mama Geta, declarații despre fostul soț și iubita acestuia: „N-a avut curajul să o aducă la botez”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

 

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!”, a dezvăluit „mama Geta”, pentru impact.ro.

Deşi e supărată pe soţul ei, „mama Geta” a dezvăluit anul trecut că-şi va reprimi cândva soţul acasă.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a mai zis mama fraţilor Sterp,

în 2021.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies