Florin Salam și Roxana Dobre se pregătesc de nuntă: „Strălucește soarele până și noaptea de bucurie”

Florin Salam
Florin Salam se iubește cu Roxana Dobre de 8 ani

Când va avea loc marele eveniment și ce spune celebrul artist despre partenera sa de viață, cu care are trei copii.

După mai mulți ani de relație și trei copii împreună, Roxana Dobre și Florin Salam urmează să se căsătorească? Frumoasa brunetă a mărturisit că va urma cel mai frumos moment din viața lor.

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de 8 ani și au trei copii frumoși împreună, iar anul acesta urmează să ajungă și în fața altarului. În urmă cu mai mulți ani, Florin Salam a cerut-o de soție pe frumoasa sa iubită, însă cei doi nu au apucat încă să își jure iubirea și în fața lui Dumnezeu.

Florin Salam a mărturisit că este extrem de entuziasmat și în al nouălea cer de fericire, pentru că visul lor va deveni realitate.

 

Îndrăgitul artist a stat de vorbă cu reporterii, cărora le-a confirmat că trăiește cele mai frumoase momente din viața sa:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație! Mesajul emoționant postat de artistă: „Sunt mândră de noi”

Florin Salam
Florin Salam si sotia sa[Sursa foto: Instagram]

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie.
Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus Florin Salam pentru spynews.ro.

Citeste si: Florin Salam va fi bunic din nou. În sfârșit o veste bună pentru celebrul manelist!

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil în luna octombrie, anul 2021 și au decis să fie un eveniment extrem de discret, la care să participe doar cei mai apropiați membri ai familiei.

Cât despre cununia religioasă, Roxana Dobre a povestit că i-ar plăcea să o organizeze pe meleaguri străine.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

„Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante și sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică cu câteva cupluri lângă noi și așa cochetă cum ne place mie și soțului meu. Avem două perechi de nași. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar, din păcate, nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu

și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva”,  a declarat Roxana Dobre în cadrul unui interviu.

Florin Salam are două fetițe și un băiețel cu actuala sa parteneră. Din prima căsătorie, Florin Salam mai are doi copii, iar prima soție i-a murit din cauza unor probleme de sănătate.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies