Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

parodii noaptea tarziu
Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Cuza de la Noaptea Târziu este cunoscut datorită parodiei create care a ajuns să strângă nenumărate vizualizări pe YouTube.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cuza de la Noaptea Târziu, cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, dar și cum a luat naștere acest proiect plăcut de foarte multe persoane.

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu

Citeste si: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea”

Ce vârstă are Cuza

Cuza, pe numele său real, Iulian Adrian Popescu, s-a născut pe data de 19 septembrie, la Târgu Jiu. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 30 de ani. Acesta a urmat specializarea Kinetoterapie, în cadrul Facultății de Medicină din Timișoara.

„Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana.

Al cui este al doilea vă prindeți voi”, a explicat Cuza.

Cuza s-a înscris și la Facultatea de Drept din Târgu Jiu, dar ulterior, și-a dat seama că nu a făcut o alegere tocmai potrivită. Acesta a dat admiterea și la SRI, însă din nefericire, a picat cu 30 de sutimi mai puțin decât trebuia să fie punctajul de trecere.

Datorită faptului că acesta este cunoscută după o poreclă, la un moment dat, a declarat și cum a ajuns să i se spună în acest mod, lucru ce s-a întâmplat încă din clasa a patra. Cuza tocmai ce interpretase un rol la serbarea școlii, acolo unde a fost nimeni altul decât... Cuza. În momentul în care acesta și-a spus replica, bine sau mai puțin bine, nici în acest moment nu știe, a ajuns să rămână cu această poreclă.

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Emi si cuza varsta

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Succesul lui Cuza de la Noaptea Târziu

Tot succesul lui Cuza a pornit datorită trupei înființate în urmă cu aproximativ 8 ani. Prin intermediul acesteia, Cuza, împreună cu Emi și Cucu au reușit să creeze nenumărate piese parodiate, care i-au ajutat să evolueze în domeniul muzical și de divertisment.

Cei trei, au reușit să devină cunoscuți și să doboare chiar anumite recorduri muzicale, de-a lungul timpului.

Parodiile trupei Noaptea Târziu au abordat și abordează și în prezent, subiecte precum: stereotipuri sociale, terminarea anilor de facultate și a liceului, dar și infidelitățile din cuplu. Tot pe canalul lor de YouTube, pe lângă videoclipurile enumerate, se mai află și o secțiunea de vlogging și chiar câteva scene de umor.

O altă etapă care a adus succesul în viața lui Cuza, a fost reprezentată de plecarea în cadrul unui show de aventură, în 2021, alături de prietenul său Emi.

Cei doi au avut curajul să își întreacă limitele și să accepte provocarea acestui show TV. Show prin intermediul căruia se strâng vedete din mai multe domenii, pentru a-și testa rezistența la provocările întâlnite, dar și răbdarea.

Cuza a declarat la un moment dat că plecarea lui în acest show TV i-a provocat mai multe emoții decât a avut vreodată și că nu se gândea că poate să facă față la toate provocările peste care a dat. Chiar înainte de plecare știa faptul că ii va fi destul de greu în acest show, însă și-a dorit să își creeze amintiri unice. Acesta chiar se amuză pe ideea că a ales să meargă la acest show TV, împreună cu prietenul său de trupă Emi, zicând chiar că și-a dorit să își testeze prietenia cu acesta.

Citeste si: Cine este Emma Ștefan. „O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti"

cine este cuza de la noapte tarziu

Citeste si: Cine este NICOLAI TAND. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum s-a născut proiectul Noaptea Târziu

Trupa Noaptea Târziu a fost înființată în anul 2014, atunci când Emi, Cucu și Cuza s-au întâlnit la o simplă cafea, unde au vorbit despre cum ar putea să reușească să câștige bani în mediul online. Datorită faptului că toți trei aveau un simț al umorului bine dezvoltat și știau cum să se exprime pentru a atrage publicul, aceștia au decis să creeze parodii muzicale, după melodii cunoscute.

Cu toate că cei trei nu erau colegi de facultate, pentru că unul a fost medicinist, altul filolog și altul sportiv, viața a decis că trebuie totuși să se întâlnească. Rând pe rând s-au întâlnit și au format împreună proiectul Noaptea Târziu. Primul lor succes a fost reprezentat de piesa „Sunt un cocalar”, piesă care a fost parodiată după o melodie celebră a lui J Balvin.

Cuza a venit cu propunerea să vorbim despre cocalari, cu toate că ştiam că a fost un subiect foarte dezbătut şi parodiat în România. A spus în glumă: ‘Lasă frate, că găsim noi să zicem ceva ce nu au mai zis și alții.’ Așa că în maximum o oră după ce am stabilit subiectul, Cuza s-a apucat să facă versurile și Cucu să caute clipuri virale/amuzante cu sau despre cocalari, că să le folosim pe prima parte (partea de vlogging). Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio ”,  au povestit aceştia într-un interviu.

Numele acestui proiect, „Noaptea Târziu”, a fost inspirat datorită perioadei în care aceștia se aflau, și anume studenția, atunci când aveau timp să filmeze doar pe timp de noapte, la ore târzii. În prezent, acest proiect are foarte mult succes, având peste 1,8 milioane de abonați.

Citeste si: Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

cum s-a ales numele de noaptea tarziu

Citeste si: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea”

 


Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies