Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca s-au despărțit: „Eu am fost cea care a acceptat insultele, umilinţele, rănile”

Mihaela Buzarnescu si Marco Dulca
Mihaela Buzarnescu si Marco Dulca s-au despartit

Ce s-a întâmplat între Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca. Sportiva a anunțat motivele care au dus la despărțire.

După mai multe luni de relație, tenismena Mihaela Buzărnescu și fotbalistul Marco Dulca au decis să o ia pe drumuri diferite.

Deși îi despărțeau 11 ani, Mihaela Buzărnescu(33 de ani) și Marco Dulca(22 de ani) formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton și mulți se așteptau ca cei doi să facă un nou pas în relația lor, se pare că povestea celor doi s-a încheiat și nu într-un mod fericit.

După o vacanță de vis petrecută de Crăciun în Insulele Maldive, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca și-au spus adio, iar acum frumoasa sportivă a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Până recent, Mihaela Buzărnescu refuzase să vorbească în public despre relaţia cu fotbalistul Chindiei Târgovişte şi s-a rezumat la o declaraţie scurtă, după ce a fost surprinsă la un meci al lui Marco Dulca: „Mereu mi-am ţinut viata privata departe de lumina reflectoarelor şi aşa vreau să rămână în continuare”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au împăcat! „Dacă vrei să dureze o relație trebuie să te prefaci că nu te înșală”

Însă, după ce s-a aflat de despărţirea ei de Marco, Mihaela Buzărnescu a postat, pentru fanii internauţi, un mesaj în limba engleză.

Mihaela Buzarnescu si Marco Dulca
Mihaela Buzarnescu si Marco Dulca s-au despartit[Sursa foto: Instagram]

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare şi că pot juca din nou", a scris ea într-o postare pe InstaStory.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Jo și Juno nu mai formează un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi artiști

"În viaţa personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac şi în viaţa profesională. Dumnezeu ştie prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilinţele, rănile, acuzaţiile produse de imaginaţia lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme.

Toate relele pe care le-am primit şi prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a mărturisit Buzărnescu, într-un final, motivele care au dus la acest final precipitat.


Mihaela Buzarnescu
Mihaela Buzarnescu, despre despartirea de Marco Dulca[Sursa foto: Instagram]


Ce spune Marco Dulca despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu

Reacţia fostului său iubit n-a întârziat să apară: "Eu niciodată nu mi-am spălat rufele în public sau în presă.

Orice am avut de rezolvat, am rezolvat cu persoana respectivă faţă în faţă. Nu-s genul, am o educaţie… lumea mă cunoaşte", spune Marco Dulca, fiul fostului fotbalist Cristi Dulca. "Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect. OK, ea asta a ales. Acum, fiecare cu alegerile lui. Eu îi urez multă baftă”, a declarat jucătorul Chindiei pentru Fanatik.ro.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care a fost trauma prin care a trecut Toni Grecu, atunci când era mic și ce a făcut pentru a depăși sărăcia acelor vremuri? "Eu, micuț fiind, m-am urcat să mă dau cu sania, dar zăpada era un pic afânată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies