Maria Constantin, mamă pentru a doua oară?: „Dacă vrea Doamne, Doamne”

Maria Constantin
Maria Constantin vrea inca un copil

Frumoasa vedetă Maria Constantin își dorește încă un copil cu actualul său partener de viață, cu care vrea să se căsătorească.

Maria Constantin își dorește din tot sufletul să devină din nou mamă, după ce în urmă cu câteva luni l-a cunoscut pe bărbatul alături de care vrea să îmbătrânească.

Frumoasa vedetă a mers la medic, iar specialistul i-a dat undă verde și i-a transmis că acum poate rămâne însărcinată, iar vestea a bucurat-o extrem de mult.

Maria Constantin s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și, din acest motiv, medicii i-au interzis să rămână însărcinată.

Însă, de curând, problemele s-au rezolvat, iar acum poate să îi dăruiască un frățior sau o surioară fiului său.

Însă frumoasa vedetă nu se grăbește, mai ales că vrea ca întâi să se căsătorească cu bărbatul iubit și mai apoi să devină iar mamă.

Citeste si: Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: „Vreau să-i păstrez amintirea vie”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Sunt foarte bine. Am fost la un control de un an de zile de la implantul pe care l-am făcut. Sunt în regulă cu totul(...). Am voie să fac orice, bineînțeles. Dacă vrea Doamne, Doamne, da! (n.r. să devină iar mamă). Noi așteptăm mai întâi alt eveniment, nunta, după care ne gândim și la altceva. Nu am decis dată, nu am decis absolut nimic. Vedem pentru la anul cum vom programa toate lucrurile astea”, a spus Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Maria Constantin, nerăbdătoare să devină mireasă: „Va fi un eveniment mic"

Maria Constantin
Maria Constantin vrea sa devina iar mama[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, vedeta a dezvăluit că implantul cu silicon a împiedicat-o până acum să aibă încă un copil, medicul spunându-i ca timp de un an să nu rămână însărcinată. Momentan, vedeta nu știe nici data nunții sau alte detalii din cauza programului încărcat pe care îl are, mai ales că are o mulțime de evenimente la care este invitată să cânte.

Maria Constantin mai are un copil, în vârstă de 13 ani

Maria Constantin a fost căsătorită în trecut de două ori, cu regretatul Marcel Toader, dar și cu Ciprian Tapota, bărbatul cu care are un băiețel. Micuțul locuiește cu tatăl său.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Bianca a aflat că Patrick este atras doar de femei mai mari ca el! Ce au discutat cei doi: "Așa m-a luat nebunia, încât m-am dus și m-am mutat acolo!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies