Armin Nicoară, țintuit la pat: „M-am îmbolnăvit foarte tare”

Armin Nicoara
Armin Nicoara are probleme de sanatate

Ce se întâmplă cu Armin Nicoară după ce s-a întors de la un concert din Irlanda. Artistul a dezvăluit cum se simte acum.

Cunoscutul artist Armin Nicoară trece prin momente extrem de grele. După ce s-a întors de la un concert din Irlanda, Armin Nicoară a rămas țintuit la pat și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Logodnicul Claudiei Puican s-a întors cu o viroză care l-a țintuit la pat mai multe zile. Deși a stat pe perfuzii, Armin Nicoară nu și-a revenit în totalitate. În plus, medicii l-au avertizat să nu cânte, deoarece starea s-ar putea agrava.

Citeste si: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"


„Mi s-a spus să stau în casă pentru că în aer este o viroză mai gravă și un nisip saharian. Medicii mi-au spus că nu mai am voie să fac efortul de a sufla.

Pe fond de oboseală m-am îmbolnăvit foarte tare. Am avut febră 40, am picat la pat acum zece zile. Nici acum nu sunt refăcut complet, am făcut până acum perfuzii cu antibiotic, dar din cauză că nu am mai rezistat să stau cu perfuziile în mână, am oprit tratamentul”, a mărturist Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Armin Nicoară, izolat în casă

În plus, medicii i-au spus lui Armin Nicoară să stea în casă și să nu depună efort timp de două săptămâni, mai ales că are și alte probleme de sănătate care l-ar pune în pericol. Tânărul mai are diabet, așa că are mare grijă de sănătatea sa.

Citeste si: Cine este ARMIN NICOARĂ. "În clasa a XII-a mi s-a întâmplat nenorocirea: m-am îmbolnăvit de diabet."

 

Armin Nicoara
Armin Nicoara si logodnica lui, Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]

„Acum mai trebuie să continui cu antibiotic oral. Nu sunt refăcut complet, nu am voie să fac efort fizic. Am fost la un control de plămâni, cei de la spital mi-au spus că în jur de o săptămână jumate să încerc să nu cânt absolut deloc. Mi s-a spus să stau în casă pentru că în aer este o viroză mai gravă și un nisip saharian, iar asta ar putea să afecteze un pic mai mult problema pe care o am eu acum”, a adăugat artistul.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies