Oana Moșneagu, deranjată de apropierea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Se întâlnesc foarte mult”

Oana Moșneagu, deranjată de apropierea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Se întâlnesc foarte mult”
Oana Moșneagu, deranjată de apropierea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Se întâlnesc foarte mult”

Ce spune Oana Moșneagu despre faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu continuă să se vadă aproape zilni, la un an de la despărțire.

La doar câteva luni după ce Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut că formează un cuplu, actrița a dezvăluit ce părere are despre faptul că iubitul ei încă se vede zilnic cu fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu.

Oana Moșneagu susține că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt colegi de serial, așa că este imposibil să nu se vadă zilnic și să nu comunice, mai ales că au fost împreună timp de 9 ani de zile și, în plus, au păstrat o relație frumoasă de prietenie.

Citeste si: Cristina Ciobănașu a făcut anunțul cu lacrimi în ochi: „Din păcate nu a mai rezistat”. Actrița este îngenuncheată de durere

Actrița a dezvăluit că nu are nicio problemă cu acest lucru și nimeni nu ar trebui să fie deranjat de această situație, cât timp ea nu este.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”,a declarat Oana Moșneagu în mediul online.

Oana Mosneagu
Oana Mosneagu a dezvaluit ce parere are despre Vlad si Cristina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Moșneagu, mesaj neașteptat pentru Vlad Gherman: „Treci acasă”

După nici un an de relație, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să se mute împreună, iar relația lor să treacă la un alt nivel și să devină mai serioasă.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație

și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.”, a mărturisit Vlad Gherman pe canalul său personal de YouTube.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cristina Ciobănașu este însărcinată? Cum a apărut vedeta în public

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies