O ucraineancă a fost oprită de polițiștii români, după ce a parcat într-un loc nepermis: „La început au făcut câteva semne”

Yulia Chernitskaya
Yulia Chernitskaya a ajuns cu cei patru copii în România

Ce a pățit Yulia Chernitskaya, ucraineanca devenită celebră peste noapte, după ce a fost oprită de polițistii români.

Ucraineanca Yulia Chernitskaya, devenită celebră în România după ce a povestit cum un român i-a oferit 200 de lei după ce a văzut că are mașina inscripționată cu numere de Ucraina, a povestit ce s-a întâmplat, după ce a parcat într-un loc nepermis.

De mai bine de o lună, Yulia și cei patru copii au ajuns în România, unde au primit tot sprijinul necesar pentru a începe o nouă viață.

Tânăra în vârstă de 36 de ani avea o carieră de succes în Odesa, acolo unde era antrenoare de fitness și influencer pe rețelele de socializare.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unui copil de nouă ani, pentru mama ucisă de ruși: „Sper că ești fericită în Rai”


Yulia Chernitskaya a dezvăluit cum se comportă polițiștii români atunci când îi întâlnesc pe refugiații ucraineni și cum au arătat înțelegere față de aceștia de multe ori:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

”Toată lumea îmi oferă ajutor şi asta este o veste bună. Dar, desigur, sunt cei care îşi caută propriul interes şi au doar dorinţa de a mă cunoaşte. M-am săturat deja de asta! În general, românii mă tratează cu respect.

Citeste si: EXCLUSIV! Copiii ucraineni abandonați, salvați de o româncă! A organizat zborurile cu care au ajuns, în siguranță, în Turcia

Până şi poliţiştii m-au văzut într-un loc de parcare interzis, la început au făcut câteva semne, mi-am cerut iertare, au văzut plăcuţele de înmatriculare de pe maşină şi au spus: ”Totul e ok. Glorie Ucrainei!”, a povestit Yulia Chernitskaya într-un interviu pentru podul.ro.

Citeste si: Imagini incendiare din penthouse-ul fiicei nelegitime a lui Vladimir Puțin. Cu cât vrea să îl închirieze pe luna Luiza Rozova

Yulia Chernitskaya
Yulia Chernitskaya s-a angajat in Romania[Sursa foto: Facebook ]

Yulia Chernitskaya s-a angajat ca antrenoare de fitness

În plus, după ce a ajuns în România, Yulia Chernitskaya s-a angajat ca antrenoare de fitness, într-o sală din Braşov:

„Aceiaşi oameni care ne-au oferit o locuinţă m-au ajutat să obţin un job ca antrenoare de fitness. Patronul clubului este prietenul lor, deci nu mi-a fost greu să-mi găsesc un loc de muncă pentru care sunt din nou recunoscătoare tuturor celor implicaţi”, a mai povestit tânăra ucraineancă.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Imagine tulburătoare! Ce au scris părinţii pe spatele unei refugiate de doi ani din Ucraina: "Mâinile îmi tremurau foarte tare"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies