Cum arată soția lui Viktor Medvedcuk, oligarhul rus capturat de ucraineni. Ce avere are și cine este el

cine este viktor medvedchuk
Cum arată soția lui Viktor Medvedcuk, oligarhul rus capturat de ucraineni. Ce avere are și cine este el

Viktor Medvedchuk, cunoscut mai nou și ca „prietenul apropiat” al lui Vladimir Putin a fost capturat de către ucraineni.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Viktor Medvedchuk, ce avere are, dar și cum arată și cine este soția acestuia,  Oksana Marchenko.

 

Cine este Viktor Medvedchuk

Viktor Medvedchuk, pe numele său întreg, Viktor Volodymyrovych Medvedchuk, s-a născut pe data de 7 august. Prin urmare, în prezent, are vârsta de 67 de ani.

Acesta este avocat, om de afaceri, dar și un politician ucrainean care a fost ales pentru funcția de deputat al poporului Ucrainean, încă din data de 29 august 2019.

Viktor Medvedchuk  a ocupat din anul 2018 până în anul 2022, funcția de președinte al organizației politice pro-rusă și este un oponent la aderării Ucrainei la Uniunea Europeană. Acesta a fost membru al parlamentului ucrainean, din anul 1997, până în 2002, iar de atunci până în 2005, a ocupat poziția de șef de cabinet al fostului președinte ucrainean Leonis Kucima.

Din cauza unei presupuse finanțări de terorism, Viktor Medvedchuk împreună cu soția sa Oksana Marchenko au fost puși pe lista sancțiunilor ucrainene, de către Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei. În luna mai a anului 2021, Viktor Medvedchuk  a fost acuzat de către procurorul general al Ucrainei de trădare și tentativă de jefuire a resurselor naționale din Crimeea.

ce avere are viktor medvedchuk

Citeste si: Sfâșietor! Ce s-a întâmplat cu ursoaica Masha din Ucraina, la trei săptămâni după ce a ajuns în România: „Ești liberă, pentru totdeauna”

Prin urmare, în urma acestei acuzații, Viktor Medvedchuk a fost arestat la domiciliu din data de 13 mai 2021, eliberat tocmai în data de 28 februarie 2022, la doar patru zile de la invazia rusă în Ucraina. Însă odată ce a scăpat din arest, acesta a dispărut, urmând ca pe data de 8 martie 2022 să fie revocat din funcția sa de co-președinte al Platformei Opoziției – Pentru Viață.

Pe data de 12 aprilie 2022, Viktor Medvedchuk a fost arestat de serviciile secrete ale Ucrainei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acesta deținea în anul 2021, o avere de aproximativ 620 de milioane de dolari. În plus, trebuie menționat faptul că Viktor Medvedchuk este considerat aliat al președintelui rus Vladimir Putin, din cauza faptului că acesta l-a numit „prieten personal” și ținând cont că este nașul fiicei mai mici ale lui Viktor Medvedchuk.

viktor medvedchuk capturat de ucraineni

Citeste si: Scrisoarea tulburătoare a unui copil de 9 ani din Ucraina, după ce mama lui a pierit din cauza soldaților ruși: „Într-o zi, să ne întâlnim în Rai”

 

Cum arată soția lui Viktor Medvedchuk

Pe numele său întreg, Oksana Mikhailivna Marchenko, s-a născut pe data de 28 aprilie, în Kiev.

Prin urmare, în prezent, are vârsta de 48 de ani. Aceasta este cunoscută ca fiind prezentatoare TV, jurnalistă, dar și antreprenor ucrainean.

Oksana Marchenko a absolvit Facultatea de Istorie a Universității Pedagogice, iar primul său loc de muncă a fost în televiziune, încă din anul 1992, atunci când a câștigat un concurs de prezentator TV neprofesioniști. La vârsta de doar 19 ani, aceasta a reușit să devină fața mai multor canale TV, găzduind anumite programe TV.

La acea vreme, pe platourile de filmare l-a cunoscut și pe primul său soț, Yuri Korzh, iar după ce s-au căsătorit, aceasta a decis să părăsească temporar locul de muncă din domeniul televiziunii. După nașterea fiului său Bogdan, Oksana Marchenko s-a întors în televiziune, iar în primăvara anului 1999 l-a întâlnit pe actualul său soț,   Viktor Medvedchuk. În anul 2003, cei doi s-au căsătorit, an în care Oksana Marchenko a produs și un serial documentar despre personalitățile celebre care au avut legătură cu istoria Ucrainei. 

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

cum arata sotia lui viktor medvedchuk

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu o româncă după ce i-a dat o porţie de mâncare unei fetiţe din Ucraina. Ce i-a oferit aceasta: "E incredibil"

Din anul 2007, Oksana Marchenko găzduiește propria sa emisiune despre ajutorarea persoanelor care nu au o situație tocmai bună, dar nu au nici pe cineva care să le ofere ajutor. Aceasta a mai găzduit și alte emisiuni de-a lungul timpului, dar a și participat în cadrul unei emisiuni de dans.

Pe data de 20 februarie 2021, Oksana Marchenko a anunțat că se alătură partidului Platforma Opoziției – Pentru Viață, după ce aceasta și soțul său, Viktor Medvedchuk, li s-au impus sancțiuni pentru finanțarea terorismului.

cine este sotia lui viktor medvedchuk

Citeste si: Câte operații estetice are Vladimir Putin



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce s-a întâmplat cu fetița din Ucraina pe spatele căreia mama ei a scris datele de contact după ce a ajuns în România: „Cel mai teamă îmi era”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Crucea Roșie Română anunță bilanțul campaniei „UMANITATEA NU ARE GRANIȚE“

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies