De ce a divorţat, de fapt, Jorge? Artistul a spus care au fost motivele reale ale despărţirii de Alina Laufer: "Îmi doream să fim doar noi şi copilul"

De ce a divorţat, de fapt, Jorge? Artistul a spus care au fost motivele reale ale despărţirii de Alina Laufer:
De ce a divorţat, de fapt, Jorge? Artistul a spus care au fost motivele reale ale despărţirii de Alina Laufer: "Îmi doream să fim doar noi şi copilul"

Jorge a vorbit despre momentele grele din fosta căsnicie cu Alina Laufer.

Jorge a fost invitat, recent, la podcast-ul lui Cătălin Măruţă. Artistul a vorbit atât despre căsnicia pe care o are acum cât şi despre mariajul eşuat cu Alina Laufer. Este prima oară când solistul vorbeşte, desluşit, despre motivele reale care au stat în spatele despărţirii de mama primului său copil.

Citeste si: Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”

" N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă.
Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.
Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur.

Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: 'Fă și tu ceva serios!' Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Jorge nu a mai suportat să stea cu socrii lui! "Ea mă ducea cu zăhărelul"

Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.
Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec.

Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Carina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei). Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum.
Așa a fost atunci
.", a declarat Jorge, în cadrul podcast-ului amintit.

Citeste si: Fiul lui Jorge a fost externat. Băiețelul și-a petrecut mai multe zile în spital, după ce a făcut o pneumonie severă: "Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

În cazul lor se potriveşte, însă, vorba românească "tot răul spre bine". Alina are astăzi o familie minunată cu omul de afaceri Ilan Laufer, iar Jorge şi-a găsit fericirea în braţele Ramonei Prodea despre care spune că este iubirea vieţii lui.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies