Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc religios în curând: „Uită-te în ochii mei”

Florin Salam si Roxana Dobre
Florin Salam si Roxana Dobre se casatoresc pe 1 iunie

Peste numai câteva săptămâni, Florin Salam și Roxana Dobre vor ajunge în fața altarului. Cei doi pregătesc un eveniment fastuos.

La câteva săptămâni după ce a confirmat că se căsătorește cu Roxana Dobre, Florin Salam trăiește cele mai frumoase momente din viața sa!

El și partenera sa de viață urmează să se căsătorească și la biserică, iar evenimentul este așteptat de către toată lumea și se anunță a fi unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului, deoarece vor fi multe vedete invitate.

Florin Salam și Roxana Dobre au trei copii împreună, iar anul trecut s-au cununat civil.

Acum, cei doi se pregătesc să ajungă în fața altarului.

Se pare că marele eveniment va avea loc pe data de 1 iunie 2022, iar Florin Salam și soția sa au pus totul la punct, până în cel mai mic detaliu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Când se căsătoresc Florin Salam și Roxana Dobre? Cei doi au pus la punct toate detaliile legate de fericitul eveniment

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus Florin Salam acum ceva timp.

Florin Salam si Roxana Dobre
Florin Salam si Roxana Dobre se casatoresc[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Florin Salam este cel mai scump artist din țară. Ce sume încasează manelistul în urma unui eveniment

Cine vor fi nașii de cununie ai lui Florin Salam

Cât despre nașii de cununie, s-a zvonit despre faptul că iubitul Biancăi Drăgușanu ar putea fi nașul lui Florin Salam. Cu toate acestea, bărbatul se află în plin proces de divorț, așa că acest lucru nu ar putea fi posibil.

„Printr-o logică de trei simplă, iubitul meu nu are cum să le fie naș, pentru că el este în divorț.

Ca să fii naș, trebuie să fii căsătorit. Doar să faci tu așa o aroganță să-ți pui costum și să te duci să faci pe nașul și pe nașa, cum au mai făcut alții. Teoretic și practic nu ar avea cum să fie naș la o nuntă, dacă el este în divorț. Nu e legal. Oricât și-ar dori și oricâtă cumetrie există între ei, nu e legal. El este în divorț”, a spus Bianca Drăgușanu.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Nicolae Guță, mărturisiri surprinzătoare din tinerețe! Cum a scăpat artistul de închisoare: „Mă căutau de un an de zile”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies