Dani Oţil, afirmaţie neaşteptată la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion: "Am doi copii"

Dani Oţil, afirmaţie neaşteptată la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion:
Dani Oţil, afirmaţie neaşteptată la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion: "Am doi copii"

Dani Oţil şi-a lăsat colegii fără cuvinte după ce a spus, în plină emisiune, că are doi copii.

Dani Oţil este căsătorit şi are un băieţel minunat. Gabriela Prisăcariu este superba blondă care l-a cucerit pe prezentatorul tv după o perioadă de câţiva ani în care acesta nu a avut nicio relaţie oficială.

Dani Oţil, afirmaţie surprinzătoare în direct

Ei bine, recent, în stilul lui caracteristic, omul de televiziune a reuşit să-şi pună fanii pe jar din nou. În emisiunea pe care o moderează alături de Răzvan Simion, protagonistul nostru a făcut o afirmaţie surprinzătoare: "„Acum 14 ani nici nu aveam voie să mestesc gumă.

Am doi copii, oamenii au crescut alături de noi. Nu e o emisiunea așa...", a spus Dani cu zâmbetul pe buze, inducându-i pe toţi în eroare.

Citeste si: Cum a reacționat Dani Oțil când a observat că Bendeac nu-și poate lua ochii de la Gabriela Prisăcariu, în timpul unui roast. I-a atras imediat atenția: "Simt acea privire"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dani Oţil, mesaj despre soţia lui după ce aceasta a spus, pe sticlă, că Mihaela Rădulescu e "bunicuţa de la Monaco"

Soţia lui Dani, Gabriela, a fost protagonista unui moment controversat care a generat o sumedenie de reacţii în mediul online. Aceasta a participat la o emisiune de umor şi i-a făct roast-ul partenerului ei de viaţă. Ei bine, în cadrul momentului respectiv, frumoasa blondă a "înţepat-o" şi pe fosta iubită a lui Dani, numind-o pe vedeta tv "bunicuţă".

Gluma nu a fost înţeleasă, însă, de toate telespectatoarele, soţia lui Dani primind mai multe mesaje dure pe instagram. Totuşi, tânăra a trecut totul cu vederea, mai ales că a avut parte de o susţinere puternică.

Citeste si: „Dani știe de idila noastră”. Gabriela Prisăcariu, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Botezatu

Puteam sa vad textul înainte, dar m-am abținut.

Gabriela putea să se bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pt ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Si totuși… Am rămas impresionat.

Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente… Daaaaar…..  ”, a scris prezentatorul tv după participarea soţiei lui la o cunoscută emisiune de umor.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies