Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în "Casa iubirii": "Trebuie să-i anunţăm şi pe telespectatori" Cine a mai părăsit competiţia

Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în
Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în "Casa iubirii": "Trebuie să-i anunţăm şi pe telespectatori" Cine a mai părăsit competiţia

Corina Niculescu a atras atenţia şi simpatia publicului emisiunii "Casa iubirii", dar a fost nevoită să părăsească emisiunea din cauza unor probleme de sănătate.

Corina a avut un parcurs relativ scurt în cadrul noului show de la Kanal D. Deși spera să-și găsească jumătatea, pentru ea nu a fost să fie, tânăra simţindu-se copleşită de tot ce se întâmpla în jurul ei. În ultimele zile, fosta concurentă a recunoscut că avea nişte probleme de sănătate, iar oboseala și presiunea competiției au avut şi ele un cuvânt greu de spus.

Andreea Mantea a anunțat în ediția de ieri a show-ului ”Casa Iubirii” că, în urma investigațiilor făcute de medic și a rezultatelor obținute, Corina va părăsi competiția, sănătatea fiind pe primul plan.

Citeste si: Andreea Mantea, despre educația pe care i-o oferă lui David: „Eu sunt la fel ca mama”

Andreea Mantea a vorbit despre problemele Corinei: "A mers la medic ieri"

Dragilor, v-am chemat și pe voi aici pentru că trebuie să anunțăm, trebuie să-i anunțăm și pe telespectatori, dar, bineînțeles, și pe voi.

În urma problemelor de sănătate pe care le-a acuzat Corina în ultimele două zile, a mers la medic ieri, iar în urma rezultatelor primite, noi am decis că este mai bine pentru Corina să părăsească Casa Iubirii ”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fosta concurentă le-a ajuns foarte repede la suflet concurenților din casă, iar la plecare s-a lăsat cu mesaje de regret și multe lacrimi.

”Bye❤️ sper sa ma urmariti in continuare! Va multumesc tuturor pentru sustinere 🧸 😘”, a scris Corina pe Instagram.

Citeste si: Bianca Mitroi, declaraţii tăioase despre Corina şi Kinga de la "Casa iubirii"

Ce a declarat Bianca Mitroi despre Corina

Bianca susţine că a considerat-o prietenă pe Corina, dar lasă să se înţeleagă că aceasta ar fi trădat-o.

"Ea suferă de atacuri de panica și am fost lângă ea. Oamenii uita, așa se întâmplă. Fiecare om primește ce trebuie. Ea a plâns pentru că a făcut anumite greșeli fata de mine. I-a fost doar teama de reacția publicului. Mi-a spus des asta. Ăsta este motivul real. Noi ne-am întâlnit la filmuletele de prezentare și avea o atitudine că e cea mai frumoasa și cea mai cea.

Însă băieții mă apreciau de atunci. Ea s-a schimbat de atunci....", a declarat Bianca despre Corina, concurenta cu o influenţă destul de mare asupra celorlalte fete din Casa iubirii, potrivit  kanald.ro

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies