"Nu am fost în competiţie, nu ne-am produs suferinţe!" Mădălin Ionescu a făcut un anunţ important despre căsnicia lui, chiar de Paşte

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu formează un cuplu frumos şi solid

Mădălin Ionescu a postat pe reţetele de socializare un mesaj emoţionant despre relaţia cu Cristina Şişcanu, cea care îi este soţie de 11 ani.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au avut de înfruntat foarte multe probleme la începutul relaţiei lor. Mulţi i-au criticat în mod public pentru că au format un cuplu, ba chiar şi foşti prieteni buni ai lor i-au pus la "stâlpul infamiei".

Ei bine, în cazul celor doi, dragostea a triumfat şi în faţa ei nu a mai contat nimic şi nu a mai rezistat niciun obstacol. Astăzi, la 11 ani de când şi-au jurat iubire, loialitate şi fidelitate, Cristina şi Mădălin sunt la fel de fericiţi, iar pasiunea nu a dispărut din relaţia lor.

Omul de televiziune a postat, în urmă cu puţin timp, un mesaj emoţionant prin care îi mulţumeşte soţiei lui pentru tot ce i-a oferit.

Citeste si: "Copilul mic e în burtică" Postarea Cristinei Şişcanu a făcut furori pe Instagram. Ce a spus, de fapt, vedeta

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au sărbătorit 11 ani de căsnicie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

11 ani de căsătorie … Azi. 11 ani? Parca suntem de o viața împreuna. In zilele noastre putine cupluri conviețuiesc mai mult de zece ani. Multe s-au schimbat. Societatea, valorile, modul in care bărbații si femeile interacționează unii cu altii. Oamenii s-au schimbat in primul rând. La noi nu s-a schimbat un amănunt fundamental: iubirea! Ne-am iubit cu aceeași intensitate in acești ani, chiar dacă am trecut prin multe împreuna.

Nu am fost in competiție, nu ne-am produs suferințe si am căutat sa ne armonizam permanent. Îți mulțumesc, baby! La mulți ani împreuna! Sărbători luminate si iubire in suflete tuturor! ”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.

Citeste si: Cristina Șișcanu, mamă pentru a doua oară? Chiar Mădălin Ionescu a facut anunțul: “Un băiețel. În curând”

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îşi mai doresc un copil

Cristina Şişcanu este sinceră şi deschisă cu urmăritorii ei de pe Instagram, reţea de socializare unde este extrem de activă. Vedeta este întrebată, deseori, când va deveni, din nou, mămică, iar aceasta răspunde, cu răbdare, de fiecare dată.

„O, da, ne dorim! Ne ia câteodată un avânt și ne propunem să facem copil și apoi ne mai oprim din acest avânt când suntem foarte, foarte ocupați și ne gândim că nu știm dacă facem față”, a spus Cristina Șișcanu la InstaStory.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies