Aza Gabriela și Dragoș Nedelcu s-au despărțit după doi ani: „Nu se mai putea”

Aza Gabriela si Dragos Nedelcu
Aza Gabriela si Dragos Nedelcu s-au despartit

De ce și-au spus adio Aza Gabriela și Dragoș Nedelcu, după doi ani de relație. Ce a dezvăluit frumoasa artistă.

Despărțire neașteptată în showbiz! Aza Gabriela a decis să îl părăsească, chiar înainte de Paște, pe Dragoș Nedelcu, fotbalistul de la Farul.

Problemele dintre cei doi au apărut chiar înainte de sărbătorile pascale, însă nimeni nu se aștepta să se ajungă tocmai aici. Chiar în Vinerea Mare, Aza Gabriela a decis să îl părăsească pe fotbalist și a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi.

„Nu se mai putea, relația noastră nu mai funcționa. Deja aveam, amândoi, alte priorități. Începusem să ne vedem din ce în ce mai rar, nu ne mai înțelegeam aproape deloc”, a mărturisit, cu durere în glas, Aza Gabriela pentru Fanatik.ro.

Citeste si: VIDEO- Jador, discrimnat de Filarmonica din Timișoara? Artistul dă vina pe primarul orașului, Dominic Fritz

Acesta și fost motivul pentru care, a dezvăluit tânăra artistă, a decis să se despartă de Dragoș Nedelcu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Aza Gabriela, s-a rupt lanțul de iubire chiar în prag de sărbători? Ce se întâmplă cu celebra cântăreață și fotbalistul Dragoș Nedelcu! Indiciile care arată că și-au spus "adio"| EXCLUSIV

„Cu el plecat mai tot timpul, cu cantonamentele, nu mai aveam cum să numim o relație ceea ce se era între noi.

În plus, ca să fiu sinceră, eu eram destul de ocupată, cu repetiții, cu concertele, ne vedeam foarte rar. De aceea ne-am despărțit. Simțeam că relația noastră nu mai merge spre vreo direcție. Avem interese diferite, el este cu sportul, eu cu muzica, pregătesc și un nou concept.

Nu ne mai potriveam. Nu am să îi fac niciun reproș lui Dragoș, îl voi respecta întotdeauna, dar e mai bine așa, să ne vedem fiecare de viața lui ”, a mai precizat frumoasa blondină.

Aza Gabriela si Dragos Nedelcu
Aza Gabriela si Dragos Nedelcu s-au despartit[Sursa foto: Instagram]

Aza Gabriela și Dragoș Nedelcu au fost împreună timp de doi ani

Cei doi erau împreună de doi ani și s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, iar mulți se așteptau ca aceștia să anunțe nunta, nicidecum despărțirea.

„Ne-am cunoscut prin intermediul Instagram, apoi am ieșit împreună de câteva ori, iar apoi ne-am dat seama că ne potrivim.

Iar de atunci suntem împreună, avem o relație serioasă, stabilă, ne înțelegem reciproc când vine vorba de sacrificiile pe care trebuie să le facem pentru profesiile noastre”, spunea, anul trecut Aza.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies