E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit

E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit
E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu nu au reuşit să-şi salveze mariajul.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au format un cuplu discret, care a reuşit să stea departe de bârfe, scandaluri şi altfel de zone neplăcute care vin "la pachet" cu celebritatea. De ceva timp însă, cei doi au fost asociaţi, foarte des, cu termenul "divorţ". De câteva ori au negat evaziv, alteori au preferat să nu comenteze.

Ei bine, după mai bine de un an în care s-a tot vorbit despre ruptura dintre designerul Alexandru Ciucu și artista Alina Sorescu, situaţia a devenit, în sfârșit, clară în ceea ce privește mariajul lor.

Cei doi vor ajunge în fața judecătorilor în curând pentru a reglementa situația familiei lor.

Citeste si: Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a spus că divorțează de Alex Ciucu: „Sunt om cu capul pe umeri”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor merge, zilele următoare, în fața judecătorilor de la Buftea, după ce creatorul de modă, în calitate de reclamant, a cerut o ordonanță preşedinţială.

Acțiunea depusă zilele trecute la Judecătorie este susținută în fața unui complet ce se ocupă de speţele care implică ”minori și familie”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Alexandru Ciucu păstrează discreţia: "Nu am nimic de declarat"

Conform legislației, emiterea unei ordonanțe preşedinţiale este o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra

acestui aspect.

Citeste si: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Alina Sorescu. În ce ipostază a fost surprins designerul

Potrivit informațiilor expuse în presa mondenă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar putea să divorțeze la notar. Reclamația depusă de designer împotriva cântăreței ar fi de natură să o determine pe artistă să respecte anumite aspecte legate de împărțirea custodiei fetițelor și de programul de vizitare.

Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum ”, le-a spus Alexandru Ciucu jurnaliştilor de la fanatik.ro

Ce spune Alina Sorescu despre fetiţele ei

Alina Sorescu se emoţionează de fiecare dată când vorbeşte despre moştenitoarele ei.

Sunt două fetițe foarte diferite.

Și fizic și temperamental. Fiecare are punctul ei de vedere, fiecare deja se impune, are fiecare personalitatea sa. E foarte frumos să vezi cum cresc. Sunt, așa, ca două flori. Dacă le uzi, cresc și se deschid la soare .”, a povestit Alina Sorescu.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies