Noi tensiuni în procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard! Actorul a fost agresat fizic de fosta soție

Noi tensiuni în procesul lui Johhny Depp cu Amber Heard
Noi tensiuni în procesul lui Johhny Depp cu Amber Heard

Bodyguardul celebrului actor a relatat un incident de-a dreptul surprinzător! Bărbatul a văzut cum Amber Heard l-a lovit cu pumnul pe Johnny Depp.

Mai sunt doar câteva zile și se împlinește o lună de când a început procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Mărturiile dramatice ale actorului, care susține că a fost victima unui abuz domestic, au făcut înconjurul internetului. Pe rețelele de socializare s-au creat nenumărate pagini de susținere pentru cei doi. Puțini sunt cei care o cred pe Amber Heard, aceasta fiind pusă la zid de susținătorii lui Depp.

Recent, au apărut noi dezvăluiri în cazul conflictelor ce au avut loc între cei doi, de data aceasta furnizate de agentul actorului, șoferul, bodyguardul și un psiholog.

Citeste si: Cine este AMALIA BELLANTONI. "“A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

Noi tensiuni în procesul lui Johhny Depp cu Amber Heard
Noi tensiuni în procesul lui Johhny Depp cu Amber Heard[Sursa foto: Captură YouTube]

Johnny Depp, agresat fizic de Amber Heard

Celebrul actor de la Hollywood și-a dat în judecată fosta soție, pentru suma de 50 de milioane de dolari, pe baza faptului că i-a stricat imaginea și i-a afectat întreaga carieră.

Printre persoanele chemate la audieri în contextul procesului s-a numărat și agentul de pază al actorului, Travis McGivern. Bărbatul a descris cu lux de amănunte un episod din anul 2015, când a fost forțat să intervină atunci când un argument a dus la o luptă fizică între cele două vedete.

Citeste si: Casa de modă CHANEL. Cum a revoluționat Coco Chanel lumea modei. ”O femeie care nu se dă cu parfum n-are nici un viitor”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acesta a auzit-o pe Amber Heard înjurându-l și jignindu-l pe soțui ei.

„Din cauza experiențelor trecute, speram să-l scot de acolo înainte ca doamna Heard să se întoarcă.

Când se certau, Amber încerca să ne împiedice să plecăm, blocând uneori liftul. Uneori încerca fizic să-l oprească pe domnul Depp să plece, apucându-l de braț. De data aceasta, am vrut să ieșim de acolo pentru a evita acest lucru.

M-am apropiat de domnul Depp. Nu am vrut ca clientul meu să mai fie lovit cu nimic altceva. Atacul verbal a continuat, din partea amândurora.

Domnul Depp înjura la fel de mult. Era furios și agitat.

Doamna Heard a aruncat cu altceva, o poșetă sau o pungă pe care o avea la îndemână. Am reușit să blochez obiectul, așa că nu l-a lovit pe Depp”, a explicat agentul de securitate, Travis McGivern, în urmă cu puțin timp.

Imediat după episod, agentul de pază a încercat din nou să îl scoată pe Depp din apartament, moment în care Amber l-a lovit puternic pe acesta în față.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Am intervenit între doamna Heard și domnul Depp, spunându-i domnului Depp că plecăm. (...) În acel moment, din senin, am văzut un cum un pumn l-a lovit pe domnul Depp în partea stângă a feței sale”, a povestit bodyguard-ul actorului.

Citeste si: Casa de modă DIOR. Designerul Christian Dior a plasat Parisul pe harta mondială a modei

Noi tensiuni în procesul lui Johhny Depp cu Amber Heard
Noi tensiuni în procesul lui Johhny Depp cu Amber Heard[Sursa foto: Captură YouTube]

Când se încheie procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard

Cunoscutul actor de la Hollywood a dat-o în judecată pe Heard, cu care a fost căsătorit din 2015 până în 2017, pentru calomnie. Reacția acestuia a venit în urma unui editorial scris de actriţă pentru „Washington Post” în anul 2018, în care se autodescrie ca fiind „victimă a violenţei domestice”, fără să menţioneze și numele fostului ei soţ.

Amândoi au făcut acuzaţii de abuz şi au negat învinuirile. Procesul dintre cei doi ar urma să se încheie pe data de 19 mai 2022. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies