Te confrunți cu reținerea de apă? Iată o metodă relaxantă cu care scapi de problemă! Ce este drenajul limfatic prin presoterapie

Te confrunți cu reținerea de apă? Iată o metodă relaxantă cu care scapi de problemă! Ce este drenajul limfatic prin presoterapie
Te confrunți cu reținerea de apă? Iată o metodă relaxantă cu care scapi de problemă! Ce este drenajul limfatic prin presoterapie

Multe femei se confruntă cu reținerea de apă, au brațe “pufoase” sau simt picioarele grele. Ei bine, există o metodă care te ajută să rezolvi aceaste probleme care dau bătăi de cap. Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro, explică ce presupune drenajul limfatic prin presoterapie.

Cui îi este recomandat drenajul limfatic prin presoterapie?

“Cel mai avansat aparat pentru drenaj limfatic prin presoterapie funcționează pe principiul presoterapiei pneumatice. Efectul este simțit imediat după tratament, mai exact vorbim despre senzația de “picioare ușoare”. Tratamentul este recomandat pentru persoanele care se confruntă cu retenție de apă, persoanelor cu edeme, picioare și brațe umflate, “pufoase”, persoanelor care au celulită. El este recomandat, de asemenea, ca și metodă de recuperare după liposucția chirurgicală, pentru redobândirea tonusului pielii.

Desigur, acesta ajută și la îmbunătățirea circulației sanguine, este indicat și persoanelor care fac tratamente pentru slăbire și au nevoie un transfer al toxinelor și grăsimilor eliminate”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Mai mult, drenajul limfatic prin presoterapie stimulează imunitatea.

Citeste si: Iți cade părul? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți spune ce poți face că să ai podoaba capilară mai bogată! Pont: Tratamentul nu are nicio contraindicație!

Cu ajutorul acestor ședințe se accelerează eliminarea reziduurilor și toxinelor, inclusiv cele rezultate din tratamentele pentru slăbire, ceea ce are ca efect și creșterea imunității generale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Tratamentul de drenaj limfatic și detoxifiere prin presoterapie este noninvaziv și deloc dureros. Aplicatorii speciali oferă un masaj delicat, foarte bine dozat, ce stimulează circulația naturală a limfei în organism.

Circulația limfatică o intensifică și pe cea sanguină prin aplicarea unor unde continue de presiune asupra venelor periferice. Evident, cantitatea sporită de sânge oxigenat conferă beneficii importante pentru piele și organism.

“Aparatul este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat și 100% sigur. Drenajul limfatic prin presoterapie este un tratament profesional care stimulează sistemul limfatic. Practic este o formă de masaj realizat sub presiune, prin compresia și decompresia controlată a unor părți de pe picioarele sau mâinile tale.

În medicina estetică și fizioterapie, presoterapia reprezintă un tratament de bază pentru drenajul limfatic, cu ajutorul căruia se reduce considerabil cantitatea de apă acumulată în exces (retenția de apă) și se realizează detoxifierea”, mai spune Specialistul Kfetele.ro.

Ce este sistemul limfatic?

Limfa este un fluid aproape limpede care circulă prin vase limfatice de dimensiuni diferite, fiind o componentă importantă a sistemului imunitar. Sistemul limfatic are un rol vital pentru funcționarea organismului.

Mai exact, preia reziduurile și surplusurile de lichide, le filtrează și elimină toxinele, protejându-ne de bacterii și viruși.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Citeste si: Dr. Daniela Diveică ne spune tot ce trebuie să știm despre intervențiile în zona genitală

În sistemul limfatic circulă aproximativ 4 l de limfă care realizează schimbul de substanțe între țesuturi și sânge.

Stresul, sedentarismul, afecțiunile cardiace, endocrine, renale sunt factori ce duc la o circulație necorespunzătoare, fluxul limfatic devenind din ce în ce mai lent și adunându-se astfel din ce în ce mai multe toxine în ganglionii limfatici ce duc la apariția diverselor probleme, atât de sănătate cât și de ordin estetic, cum ar fi celulita.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Top 5 sfaturi despre cum să ai o piele sănătoasă și strălucitoare

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies