Cine este Alina Sorescu. „Nu o să fac din viața mea un spectacol”

cine este alina sorescu
Cine este Alina Sorescu. „Nu o să fac din viața mea un spectacol”

Alina Sorescu este mândră de grupul său de micuți talentați, „Picii lu’ Soreasca”. Însă știați că aceasta are o carieră de succes și în televiziune?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Alina Sorescu, dar și cum a ajuns să aibă succesul de care se bucură în prezent, atât în cariera de muzică, dar și de televiziune. În plus, descoperiți și cum s-a cunoscut aceasta cu Alexandru Sorescu.

 

Cine este Alina Sorescu

Alina Sorescu, pe numele său întreg, Alina Luminița Sorescu, s-a născut pe data de 14 iulie, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 36 de ani. Studiile muzicale au început încă de când aceasta a absolvit Școala Populară de Artă, sub îndrumarea profesoarei Viorela Filip, acolo unde a studiat la secția de canto.

Aceasta a urmat studiile superioare în cadrul Facultății de Sociologie, de la Universitatea din București, în același timp în care a urmat și studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, de la SNSPA.

Alina Sorescu a urmat și studiile la masterul de la Facultatea de Sociologie a Universității din București, la opțiunea de curs denumită „Sondaje de opinie și marketing”.

alina sorescu wikipedia

Citeste si: Cine este și ce profesie are EMA UTA

 

Debutul Alinei Sorescu în muzică și televiziune

Încă de la o vârstă fragedă, Alina Sorescu a intrat în contact cu domeniul muzicii, atunci când a fost îndrumată de către tatăl său. Astfel, aceasta a ajuns să fie înscrisă în grupul Minisong, condus de către Ioan Luchian Mihalea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În anul 1994, a avut parte de debutul său în această industrie, odată ce a participat la un concurs de muzică, din cadrul Festivalului de Muzică pentru Copii, acolo unde a obținut locul

I. Același premiu a fost obținut de către această și în anul 1996, la același concurs, însă la nivel național. Organizatorii Festivalului Cerbul de Aur, de la Brașov, au desemnat-o pe Alina Sorescu să susțină un recital, tot în anul 1996.

Primul său album, intitulat „Voi fi o stea”, al cărui compozitor a fost Eugen Mihăescu, a fost lansat la vârsta de doar 11 ani. Album ce a trimis-o pe Alina Sorescu direct într-un turneu, în anul 1999.

Turneu care a fost susținut în mai multe orașe europene, printre care și Franța, Italia, Belgia și Olanda.

cum s-au cunoscut alina sorescu si alexandru ciucu

Citeste si: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Sunt un bărbat la 30 de ani, singur! Să se sublinieze"

În ceea ce privește cariera în televiziune, Alina Sorescu a fost remarcată prin intermediul spontaneității și a acurateței limbajului pe care îl avea.

Astfel, aceasta a fost remarcată chiar ca un potențial prezentator TV de succes. Odată ce producătorii și organizatorii au observat prezența scenică deosebită pe care aceasta o avea la acea vreme, dar și capacitatea de a susține un discurs cu o exprimare aproape perfectă, aceștia au decis să nu mai aștepte și să îi ofere oportunitatea de a deveni una dintre cele mai tinere prezentatoare de emisiuni și spectacole. Astfel, parcursul Alinei Sorescu în televiziune și-a urmat cursul firesc evoluând din ce în ce mai mult pe zi de trece.

În prezent, Alina Sorescu deține grupul fondat chiar de către aceasta, cu denumirea de „Picii lu’ Soreasca”. Acest grup este format și zeci de copii talentați și cu o pasiune deosebită pentru muzică, care au oportunitatea de a cânta și de a se distra zilnic, alături de artistă.

debutul alinei sorescu in muzica si televiziune

Citeste si: Cine este IULIA ALBU. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu  și Alexandru Ciucus-au cunoscut în anul 2008, la Cerbul de Aur. Aceasta era una dintre prezentatori la acea vreme, iar în ultima zi a festivalului, Alexandru Ciucu a fost atras iremediabil de către Alina Sorescu, motiv pentru care Cătălin Botezatu, prieten comun al celor doi, le-a făcut cunoștință.

În anul 2009, la un an după această primă întâlnire,  Alina Sorescu  a fost cerută în căsătorie de către Alexandru Ciucu, iar tot la un an distanță au făcut și marele pas de a se cununa, deși între ei există o diferență de 10 ani.

„Ne-am întâlnit într-un moment potrivit, ne-am spus foarte clar ce voiam unul de la celălalt. Eu îmi doream să fiu împlinită din punct de vedere personal, iar el îşi dorea să îşi clădească o familie. Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uită la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”,  a declarat Alina Sorescu.

Cei doi au împreună două fetițe, Elena Carolina, născută în 2014 și Ana Raisa, născută în 2016. În prezent, lucrurile par să nu mai meargă atât de bine între cei doi, aflându-se în plin proces de divorț, după 12 ani de căsătorie. 

alina sorescu si alexandru ciucu

Citeste si: Cine este ILONA BREZOIANU. "Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane"



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este IONUȚ GHENU. „Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies