Mira, oficial într-o relație! Cine este și cum arată noul ei iubit „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”

Mira, oficial într-o relație
Mira, oficial într-o relație

Artista a luat pe toată lumea prin surpindere cu ultima postare de pe rețelele de socializare, cea în care apare în ipostaze romantice alături de noul ei partener. Vedeta a ținut secret toată relația!

Mira, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, radiază de fericire. Vedeta se iubește cu un tânăr de ceva timp, însă nu și-a dorit să oficilizeze relația până acum. Ei bine, momentul mult așteptat a venit, iar cântăreața și-a luat prin surpindere fanii de pe rețelele de socializare cu ultimele fotografii publicate. Cine este și cum arată noul ei partaner?

Citeste si: Giulia Anghelescu a uimit fanii cu o poză din Dubai. „Întrerupem transmisiunea pentru o altfel de postare! Bună dimineaţa din vacanţă”

Mira, oficial într-o relație
Mira, oficial într-o relație[Sursa foto: Instagram]

Mira este într-o relație!

După o perioadă de timp în care a susținut că este singură și că nu și-a găsit încă jumătate, Mira uimește pe toată lumea. Vedeta este fericită în brațele noului ei iubit, însă a ținut relația în mare secret până astăzi, când a făcut public acest eveniment important din viața ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Artista a publicat o serie de fotografii în care apare alături de noul ei partener, iar mesajul ei a dat de înțeles tuturor că este mai îndrăgostită ca niciodată.

„Am atâtea de spus și totodata nimic fiindcă as vrea sa las pozele acestea sa vorbească. Nu ma pricep neaparat la descrieri siropoase, in intimitatea noastră cred ca sunt suficient de😂 Ma bucur sa share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce in ce mai greuuu sa nu va împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce

e mai frumos din mine.", le-a mărturisit Mira fanilor din mediul online.

Citeste si: Vlad Gherman, fotografie cu Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu: „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii”

Mira, oficial într-o relație
Mira, oficial într-o relație[Sursa foto: Instagram]

Mira și-a ținut relația departe de ochii curioșilor

Cu toate că este mereu activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fani cu aproape tot ce face, Mira a fost foarte atentă să nu cumva să dea de înțeles că este într-o relație, deși în realitate chiar exista cineva

în viața ei.

Vedeta a vrut să se asigure că toate lucruri merg bine în relația lor, motiv pentru care nici nu a dorit să oficilizeze totul. Acum, după ce a dat marea veste, fanii sunt foarte încântați, astfel că i-au transmis o mulțime de comentarii frumoase și felicitări.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Tavi Clonda, dezvăluiri din relația cu Gabriela Cristea: „S-a schimbat totul”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies