Reguli alimentare stricte în familia regală britanică! Kate Middleton nu consumă niciodată aceste alimente

Reguli alimentare stricte în familia regală britanică
Reguli alimentare stricte în familia regală britanică

Membrii familiei regale au multe reguli pe care trebuie să le respecte cu sfințenie, însă una dintre ele le întrece pe toate. Ce nu are voie să mănânce Kate Middleton și care este adevăratul motiv.

Pe lângă regulile regale de bază, cele cunoscute de publicul larg, se numără și câteva care întrec orice imaginație. Kate Middleton este lăudată pentru că a reușit să se obișnuiască rapid cu viața regală, dar și cu protocoalele de la Palat. Printre restricțiile familiei regale știute de toată lumea se numără interzicerea selfie-urilor și eticheta de culcare, însă Kate Middleton este nevoită să respecte și câteva ordine bizare, la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Citeste si: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

Reguli alimentare stricte în familia regală britanică
Reguli alimentare stricte în familia regală britanică[Sursa foto: Pexels]

Ce nu are voie Kate Middleton să mănânce

Darren McGrady, bucătar la Palatul Buckingham din 1982 și până în 1993 a declarat pentru The Telegraph că familia regală nu mănâncă niciodată cartofi, orez sau paste la cină: „Fără cartofi, orez sau paste la cină”.

Potrivit acestuia, Regina nu este o fană a carbohidraților, motiv pentru care aceste alimente nici nu se aduc pe masă, indiferent de preferințele membrilor familiei regale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Chiar și așa, Kate Middleton se declară o fană a pastelor și chiar a gătit un astfel de preparat la cea de-a cincea aniversare a Prințesei Charlotte în anul 2020.

Citeste si: Cine a fost ANNE Boleyn. Biografia primei regine a Angliei care a murit prin decapitare

Reguli alimentare stricte în familia regală britanică
Reguli alimentare stricte în familia regală britanică[Sursa foto: Pexels]

Regulile stricte din familia regală. Ce nu au voie să facă

Pe lângă orez, paste și cartofi, familia regală nu consumă niciodată crustacee. Se pare că acestea pot provoca toxiinfecții alimentare destul de grave și nimeni nu are voie să le consume.

Mai mult decât atât, membrii familiei regale nu trebuie atinși de admiratori. Aceștia ar putea avea probleme serioase dacă intenționează să pună mâna pe Kate Middleton, de exemplu. De asemenea, nimeni nu are voie să meargă la culcare înaintea Reginei.

„Nimeni nu a considerat că este bine să meargă la culcare înainte ca regina să facă asta. Diana se scuza și se ducea la culcare, dar acest lucru dădea destul de prost”, scrie fostul secretar privat al reginei, Sir William Heseltine, în cartea sa „The Royals in Australia”.

Niciun membru al familiei regale nu are voie să apară în selfie-uri sau să ofere autografe, asta pentru a nu exista riscul falsificării.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies