Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împlinit un an de la cununia civilă: „Este doar primul”

Dani Otil si Gabriela
Dani Otil si Gabriela au implinit un an de casnicie

Ce mesaj a transmis Gabriela Prisăcariu, la un an de la cununia cu Dani Oțil. Fanii au reacționat imediat.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un motiv de sărbătoare. Cei doi împlinesc un an de la cununia civilă, iar frumoasa tânără a făcut un anunț emoționant despre acest eveniment.

În ultimul an, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel extrem de simpatic, iar venirea pe lume a copilului le-a schimbat viața. Cei doi au învățat împreună cum să aibă grijă de micuțul Luca, iar atunci când acesta a fost bolnav, Dani Oțil și-a luat liber de la serviciu și le-a fost alături în clipele dificile.

Citeste si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, motivul pentru care nu-și fac vacanțele în țară. Soții nu vor să audă de litoralul românesc: „Mai ales că acum suntem trei”

Gabriela a sărbătorit cu cei care o urmăresc primul an de căsnicie cu Dani, cu o fotografie de la cununia civilă în care era însărcinată cu micuțul Luca.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Cum ar zice Dani… a trecut un an… și este doar primul!!!!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul ei de socializare și au primit o mulțime de felicitări din partea fanilor.

Citeste si: Dani Oțil, primele declarații după căsătorie: „Nu a fost o nuntă, a fost...”

Dani Otil si Gabriela
Dani Otil si Gabriela au implinit un an de casnicie[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre divorț

Zilele trecute, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au reușit să îi amuze dar și să îi îngrijoreze din nou pe cei care îi urmăresc.

Cei doi au ajuns să vorbească inclusiv de divorț, iar Gabriela Prisăcariu i-a spus că dacă vreodată va vrea să divorțeze de el, își va tempera acest impuls, căci i-a transmis că nu merită să fie fericit până la adânci bătrâneți.

„Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: <<Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții>>”, a povestit prezentatorul TV în cadrul emisiunii de matinal.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gabriela Prisăcariu, anunț neașteptat pentru fani: „Bebe în burtică”. Soția lui Dani Oțil a luat prin surprindere pe toată lumea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies