Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Detalii neștiute din viața antrenorului de fotbal

Câți copii are Laurențiu Reghecampf
Câți copii are Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Antrenorul de la Craiova a devenit din nou tată pe data de 19 mai 2022! Câți copii are Laurențiu Reghecampf și ce detalii se ascund în viața lui.

Laurențiu Reghecampf, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, traversează o perioadă extrem de frumoasă, acum că a devenit din nou tătic. Câți copii are acesta și ce detalii despre viața lui ascunde.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reacție după ce a născut iubita lui Laurențiu Reghecampf

Câți copii are Laurențiu Reghecampf
Câți copii are Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Câți copii are Laurențiu Reghecampf

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova a fost însurat de două ori.

Prima dată a pășit în fața altarului alături de Mariana Pfeiffer, cea care l-a făcut tată de două ori.

Puțină lume știe, însă, drama prin care a trecut Laurențiu Reghecampf în acea perioadă.

Din mariajul lor au rezultat o fată și un băiat. Fata, născută în 1997, nu a trăit decât un singur an, asta din cauza unei malformații congenitale la inimă. Lisa Cristina Reghecampf, cum au numit-o cei doi, a decedat la doar o lună după ce părinții ei i-au aniversat primul an.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Analisa a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea Tetralogia Fallot, inima nu se formase exact, camerele de la inimi, și ne-am dat seama pe la șase luni, obosea când mânca și ne-am dat seama că are o problemă.

I se învinețeau buzițele și ne-am dus la un control, atunci ni s-a zis că există o problemă și trebuie să se ajungă la operație.

Am făcut operație la Cluj, la un profesor foarte mare, operația a reușit, dar la fiecare operație de copil, așa am înțeles, trebuia să lase copilul deschis 24 de ore ca să vadă dacă mai sunt complicații. Din păcate, a făcut o pneumonie și nu a reușit operația , și-a spus emoționat povestea Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: "Când am aflat că sunt gravidă, aproape am leşinat" Anamaria Prodan a vorbit despre cel mai frumos moment al vieţii ei

Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Mai târziu, în anul 2002, Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au devenit din nou părinți. Fiul lor, Luca, a rămas în grija mamei sale după divorț, în Germania. Băiatul a ajuns să locuiască alături de tatăl său în urmă cu doar câțiva ani.

„Luca și-a terminat liceul în Emirate, iar acum este la facultate în România. A început prima parte în America, dar din cauza pandemiei nu am putut să-l trimitem și am decis să-l mutăm la București, pentru că este mult mai ușor pentru el. (…) Luca avea 15 ani când a venit la mine, în vacanță, în Abu Dhabi. A zis că nu mai pleacă”, a povestit Laurențiu Reghecampf la un moment dat.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată a treia oară

Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal și impresara au format un cuplu timp de 15 ani, din căsnicia lor rezultând Laurențiu Jr, pe care toată lumea îl cunoaște sub numele de „Bebeto”. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt mariajului, asta după ce bărbatul a început o relație cu actuala lui iubită, cea care i-a dăruit în urmă cu foarte puțin timp un copil.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan și fostul soț încă iau decizii împreună: „Eu îl iubesc și acum”

Câți copii are Laurențiu Reghecampf
Câți copii are Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Vestea mult așteptată a fost anunțată în urmă cu scurt timp, iar antrenorul de fotbal este în al nouălea cer. Laurențiu Reghecampf a publicat o imagine cu nou-născutul, un băiețel perfect sănătos pe care el și actuala iubită l-au numit Liam. 

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Va iubește tata❤️”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede: „Îi e frică de partaj”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies