Bogdan Mocanu, clipe grele după ce a fost atacat în club: „Poate să conducă și până la amputarea brațului”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu a fost atacat in club

Bogdan Mocanu a fost atacat în urmă cu câteva zile într-un club, iar acum se teme pentru sănătatea sa. Ce s-a întâmplat.

Zilele trecute, Bogdan Mocanu a trecut prin momente de groază, după ce a fost atacat într-un club de pe litoral. Fostul concurent de la Puterea dragostei a ajuns în stare gravă la spital, unde a primit primele îngrijiri.

Bogdan Mocanu a dezvăluit în cadrul unui interviu că nu a avut un comportament adecvat în fața cadrelor medicale, iar comportamentul ar fi fost reciproc din partea celor care l-au tratat.

Citeste si: Bogdan Mocanu ar putea rămâne fără braț, după ce a fost tăiat într-un club. Pe cine acuză tânărul de situația în care se află: „Nu și-a făcut treaba bine”

În plus, fostul concurent de la Puterea dragostei este supărat deoarece a fost nevoit să ajungă din nou la medic, pentru că rana nu i-a fost tratată în mod corespunzător la Constanța, așa că a ajuns la Spitalul Floreasca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, atacat cu maceta în club

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu, speriat ca si-ar putea pierde bratul[Sursa foto: Instagram]

„În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv.

Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamentul jos și au văzut „opera de artă” au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bogdan Mocanu are diabet. Tânărul se teme să nu își piardă brațul

În plus, Bogdan recunoaște că este extrem de îngrijorat de starea sa de sănătate, mai ales pentru că are și diabet de când era copil, lucru care complică situația sa.
Tânărul a decis să le ceară părerea și celor din străinătate și a urcat mai multe imagini cu brațul rănit, iar reacțiile nu au fost cele așteptate de el. Acum, Bogdan se teme să nu îi fie amputat brațul.

„Trebuie să mă duc să îmi facă anestezie, să îmi scoată tot ce mi-au făcut cei de la Constanța și să coasă, din nou, mai îndeaproape. Am încărcat poza pe un grup din America, pe care se postează răni mai grave și acolo toată lumea a început să scrie că separat de cusătură, eu fiind diabetic dacă se infectează cumva rana și se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”, a adăugat tânărul.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul: "Vă țin la curent"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies