Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?: „Am fost întrebată în câte luni sunt”

Adela Popescu
Adela Popescu are trei copii

Ce spune Adela Popescu despre o altă sarcină. Ea și Radu Vâlcan au împreună trei băieți, iar de curând cel mic a fost botezat.

Adela Popescu a luat pe toată lumea prin surprindere. Frumoasa vedetă care este mamă a trei băieți extrem de simpatici a vorbit despre a patra sarcină.

La doar câteva zile după ce și-a botezat mezinul, Adela Popescu a primit mai multe întrebări legate de o altă sarcină.

Prezentatoarea TV a ieșit în club cu soțul ei, Radu Vâlcan, iar Adela a atras toate privirile, astfel că unii s-au întrebat dacă nu cumva este însărcinată pentru a patra oară.

Ținuta pe care a purtat-o Adela i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă pe sub rochia vaporoasă nu se ascunde cumva vreo burtică.

Citeste si: Adela Popescu, adevărul despre cea de-a patra sarcină: „Am fost întrebată în câte luni sunt”. Ultima ei apariție a ridicat semne de întrebare

„Aseară am fost întrebată în câte luni sunt”,  a fost mesajul postat de Adela Popescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Adela Popescu
Adela Popescu a fost intrebata daca este insarcinata din nou[Sursa foto: Instagram]

„Vineri mi-a spus un coleg că îi place de mine așa mai pufoșică. Aseară că sunt gravidă. Rochia o arunc, clar, dar mi-e că problema tot nu o rezolv”,  a continuat prezentatoarea TV. 

Adela Popescu
Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?[Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV a continuat șirul glumelor, explicând că mai multe persoane, printre care și câteva prietene apropiate, i-ar fi zis să nu poarte rochia respectivă.

„S emnale au fost.. ”, a mai spus ea.

Altfel spus, din răspunsul vedetei se poate înțelege foarte clar că nu poate fi vorba despre o nouă sarcină, ci despre o alegere nefericită a ținutei.

Citeste si: Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu, după o noapte petrecută în club! Prezentatorul a postat pe internet imaginile cu soția lui

Adela Popescu, glume despre a patra sarcină

În luna aprilie, Adela Popescu a încercat să glumească pe seama faptului că prietenele sale își măresc familia, iar ea ar putea rămâne "în urmă":

„Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru.

Nu!", a declarat soția lui Radu Vâlcan, în direct, la TV.

Citeste si: Adela Popescu, detalii neștiute despre nunta ei cu Radu Vâlcan! Ce a făcut vedeta în ziua nunții?!: „Nu am putut să zic nimănui”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015, iar după câteva luni, au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Acum, cei doi au împreună trei băieți.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

"Adela nu este soţia mea" Cuvintele lui Radu Vâlcan au surprins pe toată lumea

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Adela Popescu, anunț despre a patra sarcină: „Îl fac pe numărul patru”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies