5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din geantă când pleci în concediu

5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din geantă când pleci în concediu
5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din geantă când pleci în concediu

Se apropie perioada concediilor și probabil ai început deja să-ți faci planuri și liste cu ce trebuie să-ți pui în bagaj.

Chiar dacă ne organizăm temeinic și din timp, când ajungem la destinație, ne mai lovim de situații care ne creează disconfort, asta pentru că am omis câteva lucruri mici, dar esențiale.

 

Evident, îți pui în geantă ținutele preferate sau cele adecvate, în funcție de destinație, produse de igienă și cosmetice, însă ar mai trebui să ai în vedere câteva articole care se vor dovedi foarte utile. Iată care sunt acestea:

 

Un astfel de dispozitiv

Dispozitivul acesta îți va face viața mult mai ușoară dacă ești fumătoare. Aproape că a devenit o aventură să te relaxezi la o cafea și o țigară, pentru că, în funcție de destinație, ai tot felul de restricții legate de fumat. Sunt țări în care fumatul este interzis chiar și pe terase și plaje. Însă, cu One Puff scapi de acest stres, pentru că este un dispozitiv pe care îl poți utiliza oriunde, chiar și la interioare. One Puff este o alternativă

la fumatul clasic, foarte ușor de utilizat, fiind un device de vapat de unică folosință, gata încărcat și umplut cu lichid cu diverse arome.

 

Cremă de protecţie solară

 

O avem în vedere doar dacă mergem în concediu la mare. Însă, dacă avem altă destinație, o ignorăm total. Totuși, crema de protecție solară este esențială oriunde în concediul de vară. Gândește-te că o să-ți petreci foarte mult timp afară, vizitând diverse obiective, iar soarele este neiertător chiar și în orașe și pe munte. Deci, ai grijă să te ferești de neplăceri și pune-ți în bagaj un tub cu cremă solară.

 

Trusa de prim ajutor

 

Probabil pornești de la ideea că, dacă ți se întâmplă ceva, vei găsi oriunde o farmacie. Dar s-ar putea să ai surpriza să constați că acestea lipsesc cu desăvârșire din anumite locații. Așa că este indicat să pleci de acasă cu o mică trusă de prim ajutor, în care să ai o soluție dezinfectantă, câteva bandaje și pastile uzuale, contra durerilor sau pentru reglarea digestiei. Din acest blog vei afla ce trebuie să conțină o trusă de prim ajutor pentru călători.

 

Spray împotriva înţepăturilor de insecte

 

Țânțarii ne dau mari bătăi de cap vara, oriunde am fi. Disconfortul pe care ni-l creează ne poate strica serile. Așa că îți recomandăm cu căldură să pui în bagaj și o soluție antiinsecte, fie că este vorba de un spray sau de o cremă.

 

Copii ale documentelor

 

Fă-ți un set de copii la toate documentele de care ai nevoie în vacanță, începând cu actul de identitate, pașaport, permis de conducere, rezervări de bilete. Oricând se pot întâmpla accidente, să uiți sau să pierzi unul din documente. Acasă poți gestiona situația, dar dacă ești într-o țară străină, s-ar putea să te lovești de niște situații incredibil de neplăcute.

 

Foto: Pexels



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies