Oana Moșneagu, anunț surpriză pentru fani: „Acum suntem trei”. Ce mesaj a publicat iubita lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu, anunț surpriză pentru fani
Oana Moșneagu, anunț surpriză pentru fani

În urmă cu puțin timp, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat că vor împărți locuința cu un nou membru! Ce mesaj a postat frumoasa actriță?

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în urmă cu mai mult timp, iar de atunci și până acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sunt foarte deschiși și sinceri cu fanii lor de pe rețelele de socializare, astfel că nu ratează nicio zi fără să nu împărtășească cele mai importante evenimente din viața lor.

Cu doar câteva minute în urmă, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au transmi un mesaj cel puțin surpinzător, iar fanii au crezut din prima că este vorba despre un copil și că se pregătesc să devină părinți. Ei bine, lucrurile stau cu totul diferit, căci este vorba despre o pisică, noul membru al familiei!

Citeste si: Oana Moșneagu, anunț extrem de trist: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”

Oana Moșneagu, anunț surpriză pentru fani
Oana Moșneagu, anunț surpriză pentru fani[Sursa foto: Instagram]

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor împărți locuința cu încă un membru!

De curând, cei doi și-au luat o pisicuță pe care au numit-o Moț și sunt extrem de fericiți. Deși la început a fost foarte liniștită și fără energie, felina a dovedit contrariul, mai ales acum că s-a acomodat în noul ei cămin.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„În caz că vedeți, nu mai suntem doi, suntem trei. Ea este Moț, este pisicuța nostră pe care am luat-o acum câteva zile, 5 mai exact, încă se mai acomodează cu locul și am vrut să faceți și voi cunoștință cu ea. Prima  zi, ce-i drept, ne-am speriat, pentru că nu se acomoda deloc. Îi era foarte frică de noi, stătea mai mult ascunsă sub canapeaua asta.”

, a spus Vlad Gherman.

„Era foarte leșinată, foarte fără energie, foarte apatică, era speriată”, a completat Oana Moșneagu.

„5 zile mai târziu se dovedește a fi un haos pe pământ această pisică, care acum, culmea, e foarte foarte cuminte și drăguță și îți vine să o smotocești.”, a concluzionat Vlad Gherman.

Citeste si: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit? Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Oana Moșneagu, anunț surpriză pentru fani
Oana Moșneagu, anunț surpriză pentru fani[Sursa foto: Instagram]

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună

Actorul a anunțat pe contul său de Youtube că se mută cu Oana, după aproximativ 7 luni de relație și că sunt mai fericiți ca niciodată.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am

zis hai să ne mutăm.

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine,

se rezolvă', a spus Vlad Gherman.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Vlad Gherman, pozat în pat cu altă femeie. Ce a declarat actorul: "Nu ştiu cine a dat poza asta la presă"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies