Theo Rose, întâmplare neprevăzută. Cum a reacționat artista: ”Mor cu ei de gât”

theo rose
Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste

Theo Rose este apelată des de persoane necunoscute. Artista a fost deranjată de acest fapt și a povestit totul pe rețelele de socializare.

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Ea este și foarte activă pe rețelele de socializare, de aceea întâmpină mereu situații neprevăzute.

Theo Rose, apelată de persoane necunoscute

Artista își ține tot timpul fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei, motiv pentru care le-a povestit acestora despre glumele făcute pe seama ei.

"Să vă spun ce mi s-a întâmplat. O chestie ce nu s-a mai întâmplat de mai mult timp. M-a sunat un băait, s-a recomnadat, mă rog, ideea principală era că voia să mă scoată la un suc. Am crezut că este vreun coleg ceva de al meu care vrea să facă mișto și să mă înregistreze sau ceva. Am zis că e unu dintre proștii mei. I-am zis că nu am chef că sunt la filmări, că sunt obosită, să-mi zică ce vrea că-l măscăresc rău de tot.

Nu mi-a zis nimic, m-a lăsat așa.(...) Și-a asumat că ne luăm la mișto, ori a vrut doar să bea un suc cu mine.", a mărturisit ea pe Instagram.

theo rose
Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste[Sursa foto: Instagram]

Nu este prima oară când ea este sunată de persoane necunoscute. Ea a mai fost apelată și de alte persoane zile la rând.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

"Și m-a mai sunat și săptămânile trecute tot așa, un număr. Răspund, tot un băiat.(...) Mi-a zis că am cântat în America, că am fost mult plecată.(...) Eu nu pot mă, dacă simt un iz de misto mor, mor cu ei de gât.(...) Nu cred că ar avea de ce să se țină de farse la telefon.(...) Îi las în pace, ce dracu să fac, dar mă prind în momente în care nu-mi arde de caterincă.

Eu zic, nu țin în mine.", a mai povestit Theo Rose.

Citeste si: Theo Rose are COVID a doua oară în 11 luni

theo rose
Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste[Sursa foto: Captura video ]

Theo Rose, relație cu Alex Leonte

Cântăreața este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. În prezent, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Leonte, dar cei doi nu se grăbesc să ajungă prea curând în dața altarului.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul.”, spunea ea, într-un interviu pentru viva.ro.

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit faptul că în relația lor există certuri, așa cum se întâmplă în fiecare cuplu, însă sunt unele minore și de scurtă durată: „Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea.

Suntem tineri și încăpățânați.”

Citeste si: „Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei” Theo Rose, despre cum era viața ei înainte să ajungă cunoscută. Artista, dezvăluiri neașteptate



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Theo Rose, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între ea și Smiley: „Și nu ne-am mai auzit”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Theo Rose, detalii surprinzătoare despre nunta cu Alex Leonte: „Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies