Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a decis ca fetițele să rămână cu Alina Sorescu

Alina Sorescu si Alex Ciucu
Alina Sorescu si Alex Ciucu divorteaza

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, în 2010. Între cei doi au apărut neînțelegeri, iar acum au decis să divorțeze.

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pare să se complice din ce în ce mai mult. Creatorul de modă este nemulțumit de decizia judecătorilor ca fetițele să rămână la cântăreață, până la finalizarea procesului.

Inițial, designerul a depus o ordonanță președințială în instanță, dorind ca fetele lui să rămână cu el, în vila lui din Pipera. Cu toate acestea, judecătorii au respins cererea și au hotărât ca domiciliul celor mici să fie stabilit la mamă.

Citeste si: VIDEO| Alina Sorescu a fost jefuită! Ce i-a dispărut din casă

La ce recurge Alex Ciucu pentru a câștiga custodia fetițelor

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a anunțat cântăreața în mediul online. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Cei doi divorteaza dupa 12 ani de mariaj[Sursa foto: Instagram]

Dorința acestuia de a avea copiii alături este una mare, motiv pentru care a făcut recurs în instanță, în urma deciziei magistraților. Asta face ca procesul lor de divorț să se dureze și mai mult.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Avocatul Ioan Todan a precizat că pentru a schimba locuința celor mici, Alex Ciucu ar trebui să facă dovada că artista nu le oferă un mediu prielnic fetițelor, însă șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul

de mici. 

Citeste si: Alina Sorescu, adevărul din spatele divorțului! Când s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu? „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Cei doi divorteaza dupa 12 ani de mariaj[Sursa foto: Instagram]

Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale. Ordonanța e provizorie, până se stabilește în acțiunea principală de divorț. De regulă, copiii rămân la mamă, în cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Problema e că sunt și fete și au anumite nevoi. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor', a declarat Ioan Todan, potrivit playtech.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorteaza dupa 12 ani de mariaj[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după o căsnicie de 12 ani

În 2014 au devenit părinți pentru prima dată. După doi ani, în 2016, a venit pe lume și cea de-a doua lor fetiță.

Cei doi sunt împreună din 2008 și au două fetițe împreună, Elena Carolina și Ana Raisa.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a

procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare, în urmă ceva timp.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies